Thuisleven.com
Posters op je huwelijksfeest
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Huwelijk > Posters op je huwelijksfeest

Posters op je huwelijksfeest

Bij posters denk je al snel aan reclamemateriaal voor winkels en aan de cd-shops waarin de posterborden uitgestald staan met daarin de afdruk van je favoriete held. Ik kon daar als tieners overigens erg lang blijven hangen om ze allemaal één voor één te bekijken, maar dat terzijde.
Posters op je huwelijksfeest zal waarschijnlijk het laatste zijn waar jij aan denkt tijdens de voorbereidingen van je huwelijk. Toch is het iets om eens over na te denken. In dit artikel deel ik de voordelen van posters op je huwelijk.

Posters in verschillende maten

Bij Flyeralarm laat jij je poster afdrukken op het formaat dat jij graag wenst. Het kleinste formaat poster is een A4 (21 cm breed bij 29,7 cm lang). Dit zijn de minimale afmetingen. Bij een op maat gemaakte poster kun je zelf de afmetingen bepalen: de poster mag maximaal 100 cm breed en 140 cm lang zijn. De posters kunnen rechthoekig zijn maar ook vierkant en zijn af te drukken op verschillende papiersoorten. Op die manier kun je helemaal los gaan.

Flyeralarm maakt personalisatie van posters appeltje eitje

Aangezien je bij Flyeralarm al vanaf 1 poster af kunt drukken kun je meerdere posters in verschillende maten laten afdrukken. Ga voor één en dezelfde stijl of kies juist per ding je eigen thema. Personaliseer met foto’s en ben creatief in tekst. Kortom je kunt alle kanten op gaan en dat voor een vaste prijs per poster. Bekijk de afbeeldingen op Google maar eens als je “posters huwelijk” of “posters huwelijksfeest” intypt.

Waar gebruik je de posters voor tijdens je huwelijksfeest?

De grote vraag die nu nog heerst is natuurlijk waar je de posters voor wilt gebruiken tijdens je huwelijksfeest. Hierbij een reeks aan voorbeelden:

Unplugged wedding

Bij ons huwelijk zal er zeker een bord zichtbaar staan voor onze gasten tijdens het huwelijk en kaartje bij de uitnodiging inzitten waarop de tekst staat “unplugged wedding”. Met andere woorden gsm’s en camera’s blijven in de tas en zijn niet zichtbaar op die dag. We hebben voor die dag namelijk een professionele fotograaf ingehuurd en willen geen gasten op de foto’s terug zien die achter hun gsm’s verstopt zijn.

Welkomstbord

Hoe leuk is het om je gasten te verwelkomen met een bord? Zelfs als je even afwezig bent (toiletbezoek, openingsdans, wat drinken, etc.) is er dus iets wat de gasten verwelkomt.

Bij het feestmaal

Als je feestmaal uit een lopend buffet bestaat en verschillende gangen/gerechten heeft kun je per gang/gerecht aangeven wat het is.

Cadeau tafel

Tijdens je huwelijksfeest ga je echt niet met de gekregen cadeaus lopen. Verstoppen hoeft ook niet, zet ze mooi uit op een cadeau tafel en laat het de gasten zien wat je gekregen hebt. Soort ereplekje voor iedereen 🙂

Dansruimte

Wil jij de dames geen pijnlijke voeten bezorgen op de dansvloer en heb je dansschoenen geregeld, maak het duidelijk met een poster.

Gastenboek

Heb jij een gastenboek, fotohokje of iets anders georganiseerd waar gasten iets achter kunnen laten dan misstaat een poster ook bij deze activiteit niet. Tip: Maak met picto’s/afbeeldingen en tekst duidelijk wat je gasten hier kunnen doen.

Feestregels

– Het bruidspaar is verantwoordelijk zolang alles goed gaat.
– Men is verplicht elkaar vriendelijke blikken toe te werpen, andere voorwerpen zijn verboden.
– Bij het naar huis gaan dient een ieder in het bezit te zijn van zijn / haar jas en eigen man / vrouw.
– Men dient zelf te bepalen hoe veel men moet drinken om zijn of haar cadeau er dubbel en dwars uit te halen.
– Als er twee gasten tegelijk het woord vragen heeft de dikste voorrang, zodat hij / zij zich niet langer dik hoeft te maken.
– Het is verboden het bruidspaar in de lucht te gooien… en vervolgens weg te lopen.
– Het is de dames verboden zich blind te staren op elkaars kledij; medische hulp is voor eigen rekening.
– Het bruidspaar mag alles, behalve het teken geven om het feest te beëindigen.
– Het is de heren verboden de damesbillen te knijpen, er komt genoeg vlees op tafel.
– Er wordt met de handen geklapt, niet met de kunstgebitten.
– Gooi alle zorgen van u af, aan het eind wordt de zaal toch schoongeveegd.
– De gasten worden beschouwd als kostgangers en niet als gang-kotsers
– Zuurpruimen dienen hun pruim direct in te leveren bij de ingang.
– Lach zo hard je maar wilt, maar houdt de stoel droog.
– Het is zeer verboden minder te drinken dan het bruidspaar, want dan krijg je echt te weinig binnen.

En zo kan ik nog wel even doorgaan…
Reden te meer dus om eens een kijkje te nemen op Flyeralarm en te spelen met de vele mogelijkheden in de wereld van posters.

Hoe presenteer je de posters?

Als tiener prikte ik met punaises de posters in de muur of op het plafond. Tijdens je huwelijksfeest mag het allemaal wel wat luxer dan dat. Koop daarom passende fotolijsten, die matchen met de kleuren of stijl van je huwelijk.
Voor het welkomstbord zou je zelfs een schildersezel kunnen gebruiken om het te plaatsen. En bij het diner kleine schildersezels of je hangt ze straks aan de muur met een spijkertje (als dat op de locatie mag).

Wil je de posters nog wat persoonlijker presenteren kies dan voor fotolijsten met een extra brede rand die je kunt versieren met (gedroogde) bloemen, kraaltjes en andere accessoires. Wedden dat jij de show steelt!

P.s. je kunt natuurlijk ook kiezen voor fotolijsten die neutraal zijn en in je eigen woning passen zodat je ze na het huwelijksfeest in huis kunt hergebruiken.

Hoe verwelkom(de) jij je gasten op jullie huwelijksfeest?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics