Thuisleven.com
'Poes!' een eigenwijs prentenboek voor peuters.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > ‘Poes!’ een eigenwijs prentenboek voor peuters

‘Poes!’ een eigenwijs prentenboek voor peuters

‘Poes!’ is een ondeugend prentenboek dat de nieuwsgierigheid van peuters prikkelt. Geschreven door de Engelse kinderboekenauteur Cat Parker en prachtig geïllustreerd door de Italiaanse tekenaar Aurora Cacciapuoti, nodigt dit boek jonge lezers uit om op ontdekking te gaan.

Het verhaal

Op een zonnige ochtend maken mama en haar kleintje een wandeling. Telkens als het kindje enthousiast “POES!” roept, corrigeert mama zachtjes en wijst op andere dieren. Maar één ding is zeker: er is altijd een poes te vinden, verstopt op elke pagina.

Interactief zoekplezier

Het zoek-en-vindconcept van ‘Poes!’ maakt het tot een interactieve ervaring voor peuters. Terwijl mama de andere dieren benoemt, kunnen alerte kleintjes genieten van het speuren naar de stiekeme poes, vaak nog sneller dan mama het kan vinden!

De magie van ‘Poes!’ voor Evi

Onze eigen ervaring met ‘Poes!’ is er één van vreugde en verwondering. Vanaf de eerste pagina wordt de nieuwsgierigheid van Evi gewekt door de levendige illustraties en het herkenbare ochtendtafereel. Het spel van poes zoeken brengt niet alleen plezier, maar stimuleert ook observatie en taalontwikkeling.

De magie van 'Poes!' voor Evi.

Flexibiliteit in voorleesplezier

Met ‘Poes!’ ontdekken we dat een boek niet veel tekst nodig heeft om tot leven te komen. De eenvoudige, maar krachtige verhaallijn biedt flexibiliteit in voorleesplezier, zodat we het verhaal net zo lang kunnen beleven als we willen, van huis tot muis en van struik tot buik.

Een onmisbaar boek voor jonge ontdekkingsreizigers

Met zijn charmante verhaal, levendige illustraties en interactieve elementen is ‘Poes!’ een onmisbaar boek voor peuters vanaf 3 jaar. Dit speelse avontuur nodigt jonge ontdekkingsreizigers uit om de wereld om hen heen te verkennen en tegelijkertijd te genieten van kostbare momenten van verwondering en plezier.

Lees ook:

Benoem jij alles wat je ziet in een boek?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics