Thuisleven.com
Podiumkids thuis
Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Theater > Podiumkids Thuis

Podiumkids Thuis

Podiumkids Thuis is leuke activiteit voor de kerstvakantie en/of de lockdown. Toch lekker wel theater deze vakantie of kijk je liever naar een voorstelling bij de kerstboom?

Podiumkids Thuis

16 jeugdtheaterproducenten lanceren een nieuw online platform: Podiumkids Thuis. Podiumkids wil jeugdtheater onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk mensen. Ze hopen een nieuw publiek aan te spreken met dit digitale aanbod. Voor sommige mensen is de drempel naar het theater misschien nog hoog, maar als ze thuis kunnen ervaren dat hun kinderen genieten van een voorstelling, staan ze straks misschien wel open voor de live-ervaring.”
Via het Podiumkids platvorm kun je online jeugdvoorstellingen bekijken. Vanaf 18 december 2020 kunnen families met kinderen vanaf 2 jaar on demand thuis 22 voorstellingen bekijken. Je kunt kiezen uit diverse theater-, muziek- en dansvoorstellingen voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Het bekijken van een voorstelling kost €2,99.

Lopende voorstellingen

Het aanbod blijft groeien. De voorstellingen die vanaf 18 december 2020 online te zien zijn: Niet Wiet, wel Nel van Hoge Fronten, Jazz duzz en Eet je bord leeg van De Toneelmakerij, Zo plat als de wereld en Falling Dreams van Het Filiaal, Buurman in de bieb en Buurman op vakantie van Plan -d, De man die alles weet en Oorlog van Theater Artemis, Drie van BonteHond en Maas theater en dans, Gezocht: konijn en Juffenballet van Maas theater en dans, Joris & de Drakentemmers van Het Laagland, Vreemde eend van Sally Dansgezelschap Maastricht en Het Laagland, Beet en Hotel Perdu van Het Houten Huis, Zoek, Mariken, Mismuis en Hou van die hond van Kwatta, De wereld & Ko van STIP Theaterproducties en De gebroeders Leeuwenhart van HNTjong.

Lees ook:

Ben jij al bekend met Podium kids?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics