Thuisleven.com
decoreren met stickers van Tenstickers.nl
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Feest(dagen) > Kerst & Oud en Nieuw > Plakken & decoreren met stickers van Tenstickers.nl

Plakken & decoreren met stickers van Tenstickers.nl

Nu het bereik van Thuisleven groeiende is weten de bedrijven ons ook meer te vinden. We werden door Tenstickers.nl, een jong, groeiend bedrijf, benaderd voor een samenwerking. Een overweldigend aanbod aan muurstickers straalt ons tegemoet, terwijl ik eigenlijk op zoek was naar raamstickers voor Kerst. En ja hoor, ook die ontbreken niet in het assortiment. Trouwens niet alleen voor particulieren, ook op zakelijk gebied is er een leuk aanbod aan etalage- en muurstickers.

Tenstickers.nl, muurstickers en raamdecoratie en meer

Op de site van Tenstickers.nl is het goed navigeren. Dat is belangrijk met een groot assortiment. Op zoekwoord ‘Kerst’ komt al het één en ander naar voren. Binnen deze hits kan ik als oppervlakte ‘raam’ aanvinken en zie ik een aantal bij elkaar passende raamstickers met het symbool ‘sneeuwspray‘. Dan rest de optie tussen vier vastgestelde maten of een breedtemaat naar keuze. Aangezien wij best een grote glazen pui met schuifdeur hebben, kies ik voor 30×42 cm.

Raamstickers

Mijn bestelling van vier raamstickers is ontvangen en vanaf dat moment word ik per email goed op de hoogte gehouden door Tenstickers.nl. Niet alleen de ontvangst wordt gemaild, maar ook het prijsvoorstel, wanneer de stickers in productie gaan en opgestuurd worden. Dan staat daar de pakketbezorger met een kartonnen koker aan de deur. Daarin zitten niet alleen de vier raamstickers, maar ook een oefensticker en een handleiding met QRS-code. Deze code linkt naar het Youtube kanaal dat filmpjes bevat over de bevestiging van de stickers. Ik pak er een spatel en plantenspuit bij en ga aan de slag. Het raam is vrij van vet en vuil en ik plak de stickers. Het kost mij achteraf een half uur per sticker om netjes te werken. Dat komt grotendeels door het verwijderen van de sneeuwspray (op basis van water) van het raam, de vloer en de kachel.

decoreren met stickers van Tenstickers.nl

Het resultaat

Het resultaat is prachtig, heel netjes. Door het bevestigen en eraf halen van de stickers met 180 graden te doen en rustig te blijven. Neem je tijd! De stickers zijn na gebruik af te spoelen onder de kraan en weer op het stickervel te plakken voor hergebruik. Ze plakken nog heftig, dus kijk uit dat je rustig blijft anders kunnen de dunne lijntjes (in)scheuren.

decoreren met stickers van Tenstickers.nl

Lees ook:

Wat zou jij graag plakken van Tenstickers.nl?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we review-exemplaren ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics