Thuisleven.com
Picnic gratis bezorging en boodschappen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Boodschappen doen > Mijn Picnic bestelling met korting, gratis boodschappen én bezorging

Mijn Picnic bestelling met korting, gratis boodschappen én bezorging

Eindelijk, eindelijk Picnic komt naar ’t Gooi toe. Voorheen liet ik iedere twee weken de boodschappen door Albert Heijn bezorgen. Dit wegens een gebrek aan een rijbewijs. Ik had een heel systeem om mijn voorraadkast op peil te houden. Nog voor de eerste golf kwam ik er al niet meer tussen en stapte ik over naar Jumbo supermarkt. Bij Picnic stond ik al langer ingeschreven, maar het bezorggebied reikte (nog) niet tot onze voordeur.

Picnic bezorgt aan huis!

Plots ontvang ik een email: Picnic komt in onze wijk bezorgen. Ik word gevraagd om alvast de Picnic app te downloaden en kom op een wachtlijst. Na een paar weken volgt de verlossing. Ze komen aan onze deur bezorgen. Ik mag mijn eerste bestelling invoeren. Als ik dit binnen twee weken doe, ontvang ik drie welkomstcadeaus. Te weten een tros bananen, een rol Oreo koekjes en Den Eelder Boerenyoghurt.

Bestellen bij Picnic

Bestellen bij Picnic kan al vanaf 35 euro. Dat is een stuk lager dan andere bezorgdiensten. En ze bezorgen gratis, dat scheelt ook enorm met andere boodschappenbezorgdiensten. Tot nu toe alleen maar voordelen. Wanneer ik een bezorgdatum wil prikken, kan ik al daags later terecht. Ik kan een bezorgdatum tot 8 dagen later kiezen. Picnic bezorgd in onze buurt op gezette tijden. Die variëren van rond avondetentijd tot een blok op de dag of in de avond. Zo kom ik altijd wel uit met andere afspraken.

Tien euro vriendenkorting

Tijdens mijn eerste bestelling voer ik een vriendenkorting in. Hiermee krijg ik 10 euro korting op mijn eerste bestelling en krijgt mijn vriendin ook 10 euro besteltegoed terug. Mijn vriendencode is PET25923 voor het geval jij ook je eerste bestelling bij Picnic wilt plaatsen!
Kijk snel of Picnic al op jouw locatie komt bezorgen.

Mijn Picnic bestelling met korting, gratis boodschappen én bezorging.

Nog meer gratis boodschappen: de smaakmakers

Nog een leuke actiemail ontvangen: Fijn dat je boodschappen bij ons doet! We hopen natuurlijk dat Picnic naar meer smaakt. Daarom hebben we een paar gratis Smaakmakers voor je in petto. Kies vast je eerste cadeau. Bestel je binnen 8 dagen weer, dan komt-ie vanzelf mee met je boodschappen. Appeltje-eitje! Je raad het al, ik mag kiezen tussen Gala appels of zes beter leven eitjes. De komende 4 weken mag ik elke week een nieuwe Smaakmaker kiezen. Gewoon omdat ze blij zijn met mij als nieuwe klant!

Het assortiment

Picnic gaat prat op verse producten. Ze bieden ze zelf in een categorie Wintervitamines en groente/ fruit van Hollandse bodem aan. De boodschappen die ik dagelijks online bestel kan ik bijna allemaal terugvinden in de boodschappenlijst van Picnic. Alleen de witte eieren mis ik, die dien ik gelijk in als wens. Wellicht wordt dit binnenkort toegevoegd aan de beschikbare producten. Als er maar genoeg mensen om vragen.
Soms kan ik een ander merk invoeren dan ik gewend ben. Dan zal vast wennen. De A- merken zijn goed verkrijgbaar naast het Picnic merk en G’woon, een bekend huismerk van o.a. Hoogvliet, waar ik vaker kom. Bij alle boodschappen wordt een laagste prijs garantie gehanteerd.

Nog meer voordelen (en een nadeel) van Picnic

Picnic biedt naast alle verse producten ook complete maaltijdboxen aan. Deze zijn geschikt voor twee of vier personen. Hiervoor hoef je geen abonnement af te sluiten, gewoon een kwestie van meebestellen.
Bezorging vindt duurzaam plaats in speciaal daarvoor geschikte voertuigen. Picnic neemt ook pakketjes van DHL mee retour. Zo wordt de bezorging wel heel erg duurzaam.
Zijn er dan ook nadelen? Ik vind, en dat is echt persoonlijk, het vooraf betalen met iDeal niet ideaal. De wijzigingen tot op moment van bezorging dien je ook te betalen. Achteraf worden het statiegeld, de bezorgtasjes en de retouren berekend en weer teruggestort. Het zal wel even wennen zijn, maar zelf vind ik pinnen bij de deur prettiger. Ontvangen, pinnen en streep eronder.

Lees ook:

Laat jij je boodschappen aan huis bezorgen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

15 reacties

 • Wij bestellen ook bij Picnic, ik vind het ideaal. Geen bezorgkosten en al vanaf 35 euro bezorgd. Nadeel vind ik dat ze niet alles wat ik wil in het assortiment hebben.

 • Aangemeld, maar ik moet nog zo lang wachten tot er plek is, dat ik het maar laat gaan. Ik doe mijn boodschappen zelf of laat ze bezorgen van de Plus.

 • Ik moet bekennen dat ik dol ben op het doen van boodschappen. Eerst thuis mijn boodschappenlijstje maken en vervolgens op pad. Ik ga rustig naar 3 verschillende winkels. Dus boodschappen laten bezorgen……ik begin er nog niet aan.

 • Klinkt echt al een stuk beter dan anderen! Ik heb eigenlijk nog nooit online besteld, ook vanwege die bijkomende kosten. En fruit en groenten wil ik eigenlijk wel graag zelf uitzoeken

 • Zie regelmatig Pichic autootjes in de wijk/straat.

  Prettig om te lezen over alle voordelen..
  Vind Idealbetalingen ook niet fijn..

  Voorlopig ga ik naar winkels met trolleytas-in-bus of met de auto.
  Al ga ik vaak “buiten mijn boodschappenlijstje” om 🙂

 • Regelmatig heb ik het voorbij zien komen en ook nu weer gecheckt maar helaas nog niet hier(Julianadorp). Sinds de zomer laten wij bezorgen door jumbo. En bevalt steeds beter door handigheid te krijgen in hoe en wat met bestellen. Geen bezorgkosten acties en vooruit plannen.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics