Thuisleven.com
Pasta Pesto
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Hoofdgerecht > Pasta Pesto! Nieuwe pestosauzen van Grand’Italia

Pasta Pesto! Nieuwe pestosauzen van Grand’Italia

“Iedereen kan een Pasta Maestro zijn”, volgens Grand’Italia. Om te vieren dat er twee nieuwe pestosauzen zijn ontvang ik een leuk kartonnen doosje met de Grand’Italia Pesto Radicchio e Speck & Pesto Peperoni e Noci met een zak Farfalle. Gelukkig zit er een receptenkaart bij want ik heet wel Meester, maar ben echt geen Maestro in de keuken. Lees in dit artikel hoe wij pasta pesto maken.

Pasta Pesto

In de supermarkt aangekomen kan ik geen Linguine all’Uovo vinden, maar wel de Tagliatelle all’Uovo en die lusten we graag. Verder pas ik in het recept niet aan. Enorm handig trouwens die receptenwijzer. Zelfs voor deze nieuwe producten zijn er al voldoende recepten opgetekend. De bereiding is eenvoudig, het meeste tijd gaat in het 7 minuten koken van de Tagliatelle zitten. De paprika en courgette mogen in grote stukken om straks te roosteren in wat olie met zeezout. En de walnoten zijn zo gekraakt, alleen even opletten dat de peuter ze niet al opsnoept.

Serveren maar

De Pesto Peperoni e Noci roer ik door de gekookte Tagliatelle en ik serveer uit. Wat een feest op tafel! De pestosaus is ruim voldoende om alle Tagliatelle te kleuren en smaak te geven. Terwijl we eigenlijk nooit zout toevoegen ben ik wel blij dat ik de groenten geroosterd heb in het zeezout, want de pestosaus alleen is net iets te flauw. Nu is het geheel op smaak en geven de geroosterde groenten een verrassende touch aan het gerecht. We zijn het er over eens: deze pestosaus mag naast zijn groene broertje met zalm/ peultjes/ groene Tagliatelle op ons maandmenu.

De Pasta Pesto Radicchio e Speck staat voor een andere keer op het menu. Eerst ga ik eens rustig op zoek naar de gewenste roodlof. Uitwijken naar witlof kan altijd nog, daar is dochterlief trouwens dol op.

Lees ook:

Heb jij al eens Pasta Pesto gemaakt?

#Gekregen

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics