Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Op jacht naar de schat met Casper en Emma

Op jacht naar de schat met Casper en Emma

Yes! Casper en Emma zijn er weer met een nieuw avontuur. ‘Casper en Emma op jacht naar de schat’ is vanaf 29 mei in de bioscopen te zien. Waar de film over gaat en of deze een aanrader is lees je vandaag.

Het verhaal

Het is zomer en Casper en Emma gaan samen op vakantie. Hun vakantie vieren ze in het strandhuis van opa. Samen zwemmen, visjes vangen, zandkastelen bouwen. Wat hebben de twee samen een plezier. Op een dag vinden ze op het strand een ‘piratenschat’, een oud kistje met daarin een geheimzinnig briefje. Het kistje is ooit van de opa van Emma geweest, en hij heeft het lang geleden met zijn beste vriend Alfred begraven. Helaas hebben ze elkaar al 65 jaar niet meer gezien. Dat vinden Casper en Emma wel erg lang, ze moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien.

De piratenschat met het geheimzinnige briefje is het begin van een spannend avontuur. Samen met hun vriendjes Welpje en Mevrouw Konijn gaan ze op zoek naar aanwijzingen om achter de oplossing van het briefje te komen. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks.

Wat vonden wij van de film?

Onze meiden van 8 en 5 jaar kijken graag naar de avonturen van Casper en Emma. Alle films hebben ze tot nu toe gekeken en toen ze hoorden dat ze de nieuwste film mochten kijken waren ze heel erg blij. De titel klinkt ook veelbelovend en spannend. Wie wil er nou niet een film zien waarin het gaat over het zoeken naar een schat?

Omdat we de film thuis op de bank konden kijken, zagen we de film zonder onderbreking. Dat was maar goed ook, want de meiden zaten helemaal in de film. Zodra de film begon riep onze kleuter ‘hé, het is een andere Casper en Emma’. Na de film kwam ze daar helemaal niet meer op terug. Het was voor haar gewoon een film van Casper en Emma, net als alle vorige films. Met veel plezier heeft ze de film gekeken. Het was leuk, grappig maar ook spannend. Ook onze 8-jarige heeft met veel plezier naar de film gekeken. Ze vond de film, net als haar jongere zusje, ook leuk en spannend. Verder vond ze de muziek in de film mooi. Dat zei ze al toen de film nog maar net begonnen was. Ook gaf ze aan dat er leuke grapjes in de film zaten, en dat het leuk is dat een film niet alleen spannend maar ook grappig is.

Deze nieuwe film van Casper en Emma is zeker de moeite waard om te gaan bekijken. Ook al is het al hun zevende film, de films zitten zo leuk en goed in elkaar dat het leuk blijft om met Casper en Emma op avontuur te gaan. Het verveelt niet. Een heerlijke kinderfilm die ook nog een mooie boodschap heeft.

Casper en Emma op jacht naar de schat

Genre: kinderfilm, familiefilm
Voorpremière: Vanaf 19 mei
Release: 29 mei
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Speelduur: 74 minuten

Lees ook:

Kijk jij graag een film?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics