Yellow burger
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Hoofdgerecht > Op de BBQ: Cheese Rebelz Yellow burger geit en yellow burger chili

Op de BBQ: Cheese Rebelz Yellow burger geit en yellow burger chili

Soms kom je een product tegen die je nog niet kent. Zo trof ik in de Foodybox de Yellow burger geit en yellow burger chili aan. Een tijdje lagen de burgers in de koelkast, tot de houdbaarheidsdatum naderde en ik er toch echt eens iets mee moest doen. Maar wat?

Op de barbecue

In de folder zie ik een aantal lekkere recepten staan. Maar ja die zijn al gemaakt, ik wil juist iets anders maken. Terwijl de zon volop aan het schijnen is besluit mijn partner spontaan de barbecue schoon te maken en heeft hij al wat groentespiezen gemaakt en al voor ik er erg in heb liggen de Yellow burger geit en yellow burger chili, afwisselend op de barbecue.

Ofschoon dit geen hoogwaardig kunstje creativiteit is omtrent een gerecht, staat dit niet in de folder. Een klein beetje beteuterd, maar vol nieuwsgierigheid heb ik de burgers op de barbecue aanschouwd. Een flinke rookpluim creëerden we met de burgers en met draaien merkten we al snel dat ze behoorlijk plakken op het rooster. Maar dit alles deed geen afbreuk op de smaak. Sterker nog in combinatie met de gebakken paprika en uien is het verrukkelijk.

Zeker de moeite waard dus om eens te proberen.

Diverse andere bereidingswijzes

Broodje burger
De Yellow burgers verlenen zich bij uitstek om gebruikt te worden op een broodje. Wat sla erbij en wat lekkere groentes (tomaat, komkommer, paprika, uit) om af te toppen en je hebt iets lekkers.

Burgerfriet
Snij de Yellow burgers in frietreepjes en bak ze in een koekenpan of grillpan tot ze bruin zijn. Airfryer zou ook kunnen maar weet niet precies hoe lang ze er dan in moeten. Als dip neem je wat zelfgemaakt aïoli, kruidenolie of tzaziki.

Hamburger-burger
Maak jij wel eens een hamburger? Vervang de kaas dan voor een warme Yellow burger.

Pasta
Ben jij ook zo gek op kaas bij de pasta, maar baal je er ook zo van dat deze snel smelt? Neem dan de Yellow burgers. Deze burger smelt niet en blijft daardoor lekker van textuur, ook als het gerecht heet is. Zo kun je de burgers over de lasagne, spaghetti, macaroni of elk ander gewenst gerecht heen doen. De vraag rest alleen of je hem in burger variant wilt of liever in kleine stukjes (dan moet je het even fijn snijden).

Heb jij al eens deze burgers geproefd?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics