Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Gezichtsverzorging > Olay Hyaluronic 24 + Vitamin B

Olay Hyaluronic 24 + Vitamin B

De nieuwste Olaz is een heel zachte gel. Ik kreeg de serum, de ooggel en de dagcrème binnen om uit te proberen. Het is de allernieuwste lijn van Olay, Olay Hyaluronic 24 + Vitamin B, die binnenkort in de winkels te vinden is.

De Olay Hyaluronic gels

Het is een echte gel Dagcrème met Hyaluronzuur, Vitamine B5 & Niacinamide. De hydraterende crème trekt snel in voor 24 uur hydratatie. Vanaf dag 1 een zichtbaar gezonde en gehydrateerde huid. De vochtbarrière van de huid is versterkt na slechts één keer aanbrengen. En na 14 dagen ziet de huid er gladder en gezonder uit. De gel dringt diep door in het huidoppervlak waar het vocht vasthoudt zodat je huid de hele dag door gehydrateerd blijft. De gel is parfumvrij & Dermatologisch getest.

Het is een hele lichte, maar voedende crème, niet-vettig en niet-comedogeen (verstopt de poriën niet). Ik zou het echt geen crème noemen, de gels van zowel het serum, de dag creme en de oog gel zijn bij aanraking waterig te noemen. Mijn dochter maakt van dat slijm en daar doet het me aan denken. Maar dan wel fijner en ook beter om op je gezicht te smeren. De gel van het serum trekt snel in en je hebt heel weinig nodig. De oog gel is zacht en ook daar heb je maar heel weinig van nodig. Wel moet je het heel goed smeren tot het echt is ingetrokken. Dat geldt ook voor de dagcrème.

Wat zit erin?

Het enige dat ik nog niet kende was de Niacinamide. Dat is zeer effectief in het herstellen van de lipiden laag in het huidoppervlak om de natuurlijke vocht barrière van de huid te versterken. Daarnaast zit er Hyaluronzuur en Glycerine in. En Vitamine B5.

Zacht, fris en hydraterend

Wat een mooie lijn heeft Olay weer neergezet. Fijne blauwe kleur hebben de producten en een lijn die je meteen een verfrissend gevoel geeft. Ik heb de lijn smorgens en in de avond gebruikt op mijn gereinigde huid. Mocht die na het wassen trekkerig aanvoelen, meteen na het aanbrengen van de gels is dat weg. Het voelt zacht en hydraterend fris aan. Het heeft geen geur en is hypoallergeen. Het is voor alle huidtype en voor alle leeftijden voor zover ik daar informatie over kon vinden. Persoonlijk vind ik het niet erg als een crème wel een geurtje heeft. Deze ruikt, zoals de meeste creme’s van Olay echt naar niets.

Lees ook:

Welke Olaz heb jij al eens geprobeerd?

* Voor het schrijven van dit artikel heb ik proefexemplaren ontvangen *

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics