Selecteer een pagina

De tijd van een stoffige oude deken gelegen in de hoek bij de kachel ligt ver in het verleden. En wat te denken van die krakende rieten mand? Het is tegenwoordig mogelijk om de toebehoren van je huisdier aan je interieur stijl aan te passen. De mogelijkheden zijn niet alleen praktisch maar ook sierlijk. Ik wil er in dit artikel graag een aantal aanstippen voor de honden- en/of kattenbezitters onder ons.

Design Krabpaal & Luxe Krabmeubels

De voordelen van een krabpaal lijken mij overduidelijk opwegen tegen de ruimte die het inneemt in je leefruimte. Niemand ziet graag zijn eigen (design)meubels aangetast door de kattennagels. Die neiging kan geen kat van nature onderdrukken. En waarom niet het nuttige met het aangename verenigen door de keuze voor een design krabpaal voor je poezenkind? De vormgeving van de krabmeubels doet mij zelfs denken aan die van een moderne huiskamer speaker. De krabmeubels zijn ook verkrijgbaar in een set, dat straalt nog meer eenheid uit in je interieur.

Maar de hond dan?

Zoals eerder gezegd, breng die versleten dekens en handdoeken maar naar het asiel. Daar nemen ze deze vast dankbaar in ontvangst. Voor uw hond zijn er design hondenmanden, hondenkussens en hondenbedden verkrijgbaar, deze zijn allemaal orthopedisch. Het orthopedische hondenkussen verschaft niet alleen de broodnodige ondersteuning maar is ook nog eens een lust voor het oog. Deze ergonomische producten voorkomen of verlichten juist de pijnlijke spieren en gewrichten. Dat maakt ze uitermate geschikt voor jonge honden én honden op leeftijd. En ook niet geheel onbelangrijk, ze zijn eenvoudig af te nemen.

De rijkdom van huisdieren om je heen

De aanbieder van deze eerder genoemde design producten is The Pet Empire, letterlijk vertaald het Rijk voor huisdieren. Wat genieten we toch van onze kat en hond om ons heen. Helemaal in deze huidige tijd lopen we wat af met onze viervoeter. En wat willen we toch goed voor ze zorgen om zo lang mogelijk van zijn onvoorwaardelijke aanwezigheid te genieten. Van de klanten krijgt deze webshop een zeer goede beoordeling: een 9.6 op basis van 78 reviews. Wil jij net als deze huisdierenbezitters niets minder dan het beste voor je huisdier. Neem dan eens een kijkje!

Lees ook:

Geniet jij ook zo van je huisdier?

Geverifieerd door ExactMetrics