Thuisleven.com > Eten en drinken > Monsterlijk lekker en monsterlijk goedkoop.

Monsterlijk lekker en monsterlijk goedkoop.

Het is soms monsterlijk wat men wel niet zo durft te vragen voor sommige producten in de lokale supermarkt. En dat het online al niet veel beter is, blijkt ook maar weer eens uit het pakket aangebonden door Monsterdoos.nl. Maar dan wel in positieve zin hè! Bij Monsterdoos.nl kun je namelijk een doos bestellen met daarin “monstertjes” van allerlei nieuwe of vernieuwde producten. De woordspeling “Monster” is dan ook ludiek bedoelt, want niet alleen vind je in deze doos monsters van producten ter waarde van in totaal ca. 40 euro, ook zit er hier en daar een echt een monstertje tussen verstopt. Maar daarover later meer. Ik heb deze doos aangeboden gekregen van Monsterdoos.nl om mijn eerste “unboxing” review voor onze blogsite te schrijven. Hartstikke leuk. Dus hier gaan we.

Monsterdoos

Ik ontving de doos op zaterdagochtend een weekje geleden rond een uurtje of 10. Dat staat min of meer in mijn geheugen gegrift, want deze ochtend besloot ik om me na het ontbijt gewapend met een goed boek en een kop koffie eens in een heerlijk vol bad te laten zinken en te genieten van een welverdiende ontspannen ochtend. En je raadt het natuurlijk al, net toen ik met uitzondering van hoofd en handen met daarin het leesboek helemaal onderdompelt was, ging de deurbel. Grrr, wat een monsterlijk slechte timing. Maar dat ongemak was snel vergeten toen ik de monsterdoos in mijn natte handen gedrukt kreeg. Eigenlijk zou ik nu moeten zeggen dat ik hem uit nieuwsgierigheid gelijk open gemaakt heb, maar dat is helaas niet waar. Die ontspannen ochtend had ik echt verdient en ik ben eerst terug het bad in gedoken.

Unboxing

Maar een klein uurtje later gekleed en wel is hem open maken toch echt wat ik als eerste gedaan heb. Hierbij was ik aangenaam verrast van wat allemaal in de doos zit. In tegenstelling tot mijn vriendin heb ik namelijk niet gegoogeld om erachter te komen wat erin zat, maar heb ik me laten verrassen. En ik moet zeggen hij zat tjok vol. Ik haalde er in willekeurige volgorde het volgende uit:

 • Een rol mentos Shakes
 • Een flesje Tan Tirayaki woksaus
 • Een pak Tuc koekjes “Cream&Olive”
 • Een flesje Pepsi max (250ml)
 • Een flesje 7UP Mojito (250ml)
 • 4 pakjes BiFi Junior worstjes (Hmmm lekkerrrrr!)
 • Een fles Pure Leaf Peach thee drank (500 ml)
 • Een tube Prodent White Now instant TRIPLE POWER GOLD (75 ml) (Tja ik heb de naam ook niet zelf verzonnen)
 • Een pak Lipton Grean Tea Indonesian drank
 • Een rol Zwart/Wit Fortuin
 • Friese Vlag Latte (500 ml) (Verdorie, had ik nu die doos toch maar als eerste open gemaakt, dan had ik een heerlijke Cappuccino mee het bad in genomen i.p.v. gewone koffie)
 • Een zak Wasa Delicate Crackers Black & Green Olive
 • Hero Fruit Papje Granen/Banaan/Aardbei
 • Hero FruitPapje Granen/Multifruit
 • Bofinos Nic Nac (geen idee hoe dit smaakt)
 • Fruit to go
 • Een flesje Becel Olie Blend (250 ml)
 • Een magazin “Gezond.nu”
 • Maaza Coconutwater & Mango (1 liter) (Zou uitstekend smaken in een wok gerecht)
 • Een zakje Knorr Spaghetti Bolognese
 • Een flesje Jillz Elderflower-Mint
 • En een knutselpakketje Pritt CREAT YOUR MAGIC CASTLE. (Leuk voor de kinderen en stiekem ook voor papa)
 • En last-but-not-least twee MONSTERS!!!

Monstertjes

Nou ja, twee monstertjes. Leuke, grappige poppetjes op een veertje die, nadat je ze ingedrukt hebt, enige tijd later van de tafel omhoog springen. Eindeloos plezier voor jong en oud. Interessant genoeg bleken deze poppetjes echt een enorme aantrekkingskracht te hebben op de kinderen. Vooral later die middag nadat ik een van die beestjes met een ogenschijnlijk argeloos gemak uit de lucht griste toen een van de kinderen hem nieuwsgierig beet pakte en ingedrukt op tafel zette. Want deze actie vonden ze zo ontzettend cool dat ze het alle vier wel even dachten na te kunnen doen. Wat volgde was een felle wedstrijd tussen de vier. Hierbij moest iedere speler het poppetje eerst indrukken, dan een hand vlak op de tafel leggen, en zodra het beestje opspringt, het in een vloeiende beweging met die hand in de lucht vangen. Als hij de grond heeft aangeraakt ben je af. Maar als dat lukt, krijg je 1 punt. En 1 punt is 1 Mentos snoepje waard! Na een felle strijd die met veel gelach begeleid werd, was de uiteindelijke score: Papa: 12, vier kids samen: helaas 0! Gelukkig waren er geen treurige gezichtjes, want papa had geen zin in snoepjes. Hij heeft zijn hoofdprijs ingeruild tegen 4 BiFi Junior worstjes die hij veel lekkerder vindt. (En de kinderen toevallig minder) Dus 3 snoepjes tegen een worstje. Hartstikke fair. Overigens met die poppetje spelen ze nog iedere dag. Wat een geweldige oefening voor de motorische vaardigheden van die 4. Ik geloof dat ik ondertussen niet meer zo gemakkelijk zal winnen als ik het nu tegen ze opneem.

Samenvatting

Dus mijn eerste “unboxing” was een groot succes (en dat vinden er nog 4). Kort samengevat: voor het luttele bedrag van 12.95 euro krijg je bij Monsterdoos.nl een prachtige doos vol met handige, lekkere, gezonde, eerste klas producten waar iedereen in het gezin wel wat aan heeft. Want zelfs aan de hele kleintjes is gedacht. Namelijk er zit ook nog eens een leuke kleurplaat in de doos en de doos zelf is ook bedoelt om op te kleuren. Kortom voor iedereen wat wils en tevens monsterlijk lekker en monsterlijk goedkoop.

PS. Beste Monsterdoos.nl hartelijk dank voor jullie bijdrage aan het verbeteren van de motorische vaardigheden van mijn kinderen alsook het feit dat jullie ze een halve dag zoet gehouden hebben zonder dat daar een tablet aan te pas gekomen is.

4 reacties

 • Ja super box. Heb m besteld voor een kennis van mij. Ze studeert en kan wel een extraatje gebruiken. Ze was er erg blij mee.

 • Leuk dat je ‘m leuk vond :-). Ik vond hem dit jaar zelfs geen 12,95 waard, laat staan € 40,-…. Misschien volgend jaar beter.

  • Waar zit dat hem in Jan, had je tevoren de inhoud niet bekeken?
   Of kwamen je verwachtingen dit keer niet overeen met de werkelijkheid?

   Groetjes Linda

  • Beste Jan, jammer dat de monsterdoos schijnbaar minder voldeed aan je verwachting. Het kan natuurlijk altijd zijn dat een monstertje niet is wat je verwacht. Gelukkig kun je voordat je een monsterdoos besteld, op de website Monsterdoos.nl heel duidelijk nalezen waar je voor betaald. Dat zou in principe onaangename verrassingen moeten verminderen. Hopelijk bevalt hij de volgende keer wel. Ik in ieder geval vond hem leuk. En de kinderen een middag stil en ik op de bank met een heerlijke cappuccino is me al snel 12.95 waard. Dus voor herhaling vatbaar.