Thuisleven.com
Monsterbox.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Maaltijdbox > Monsterlijk lekker en monsterlijk goedkoop

Monsterlijk lekker en monsterlijk goedkoop

Het is soms monsterlijk wat men wel niet zo durft te vragen voor sommige producten in de lokale supermarkt. En dat het online al niet veel beter is, blijkt ook maar weer eens uit het pakket aangebonden door Monsterbox. Maar dan wel in positieve zin hè! Bij Monsterbox kun je namelijk een doos bestellen met daarin “monstertjes” van allerlei nieuwe of vernieuwde producten. De woordspeling “Monster” is dan ook ludiek bedoelt. Ik heb deze doos aangeboden gekregen van Monsterbox.nl om mijn eerste “unboxing” review voor onze blogsite te schrijven. Hartstikke leuk. Dus hier gaan we.

Monsterdoos

Ik ontving de doos op …….. INVULLEN……….ochtend een weekje geleden rond een uurtje of 10. Dat staat min of meer in mijn geheugen gegrift, want deze ochtend besloot ik om me na het ontbijt gewapend met een goed boek en een kop koffie eens in een heerlijk vol bad te laten zinken en te genieten van een welverdiende ontspannen ochtend. En je raadt het natuurlijk al, net toen ik met uitzondering van hoofd en handen met daarin het leesboek helemaal onderdompelt was, ging de deurbel. Grrr, wat een monsterlijk slechte timing. Maar dat ongemak was snel vergeten toen ik de monsterdoos in mijn natte handen gedrukt kreeg. Eigenlijk zou ik nu moeten zeggen dat ik hem uit nieuwsgierigheid gelijk open gemaakt heb, maar dat is helaas niet waar. Die ontspannen ochtend had ik echt verdient en ik ben eerst terug het bad in gedoken.

Unboxing

Maar een klein uurtje later gekleed en wel is hem open maken toch echt wat ik als eerste gedaan heb. Hierbij was ik aangenaam verrast van wat allemaal in de doos zit. In tegenstelling tot mijn vriendin heb ik namelijk niet gegoogeld om erachter te komen wat erin zat, maar heb ik me laten verrassen. En ik moet zeggen hij zat tjok vol. De inhoud van deze keer:

Drinken:

 • Douwe Egberts verwenkoffie Latte Vanilla.
 • 2 x Budweider zero.
 • 2 x Lipton Ice Tea Green zero.
 • Nescafe gold iced cappuccino original.
 • Slimpie watermeloen en aardbei.

Eten:

 • Servero slurpfruit appel, pompoen, banaan.
 • Argeta kip spread rund-salami.
 • Maggi Rustig Bouillon mediterranean.
 • Bolletje groente crackers rode biet.
 • Maggi aspergesaus.
 • La Molisana spaghetti.

Snacks – snoep – koek:

 • Sportlife boost energy.
 • KitKat Chunky – salted caramel popcorn flavour.
 • Wasa Tasty Bites Flax Seeds & Sea Salt.
 • Candyman discololly’s.

Overig:

 • Wilkinson sword – Intuition.
 • Nivea Sun protect & dry touch.
 • Orthica kwartelei.
 • Calendeel.

Samples:

 • Eat Natural fruit &nut bar almond & apricot.
 • 2 x Milka hazelnootpasta.

Samenvatting

Dus mijn eerste “unboxing” was een groot succes (en dat vinden er nog 4). Kort samengevat: voor het luttele bedrag van 14.95 euro krijg je bij Monsterbox een prachtige doos vol met handige, lekkere, gezonde, eerste klas producten waar iedereen in het gezin wel wat aan heeft. Want zelfs aan de hele kleintjes is gedacht. Namelijk er zit ook nog eens een leuke kleurplaat in de doos en de doos zelf is ook bedoelt om op te kleuren. Kortom voor iedereen wat wils en tevens monsterlijk lekker en monsterlijk goedkoop.

Lees ook:

Unbox jij wel eens een pakket?

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

82 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics