Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Maaltijdbox > Monsterbox standaard vs. Monsterbox baby/kind. Wat kies jij?

Monsterbox standaard vs. Monsterbox baby/kind. Wat kies jij?

Met de Monsterbox haal jij een hoop nieuwe producten in huis die jij kunt proberen en beoordelen voor een lage prijs. Vind je ze lekker of prettig dan shop je ze eenvoudig met de boodschappen mee. Is het toch niks voor je dan is dat jammer, maar meer ook niet. Op Thuisleven hebben we er al vaker over geschreven en dat blijven we hopelijk ook doen want deze boxen blijven leuk. Omdat er nu twee varianten zijn, de Monsterbox standaard en de Monsterbox baby/kind zetten wij ze voor je op een rij zodat jij de beste keuze voor jezelf kunt maken.

Monsterbox standaard

Monsterbox standaard

De standaard Monsterbox is een pakket gevuld met eten en drinken en wat handige extra’s zoals handcrème, een proefverpakking van Colour Catcher etc.

Monsterbox baby/kind

Monsterbox baby/kind

De Monsterbox baby/kind is speciaal samengesteld voor mensen met jonge kinderen. De box bevat lekker veel eten en drinken en daarnaast nog een paar dingen voor de kinderen.

Zie jij de verschillen tussen de Monsterbox standaard v.s. Monsterbox baby/kind

Kun jij de verschillen zien op de foto’s? Om het je wat makkelijker te maken heb ik hieronder een mooie tabel gemaakt. Zo kun jij zien wat in welke box zit.

Monsterbox inhoudStandaardBaby/kind
Bubbel Friss zero
Wicky zonder suiker aardbei
L’OR Espresso koffiebonen
Nescafe Gold Almond Macchiato
Jos Poell pasteitjes
Dubbel Drank sinaasappel & perzik
Lassie couscous kant & klaar
Cup Noodles Soba wok style
Yum Yum Asian Cuisine
Colour Catcher (probeerverpakking)
Lotus melk chocolade
Milka appeltaart genietmomentje chocolade
Milka onze koffie date chocolade
Hero confiture kers2 x 1 x
Ricola LemonMint zwitserse kruidenpastilles4 x4 x
VSM Arniflor Zalf
Kamill hand & nail cream
Sweeps The natural wipe to go
5th season pineapple
Napoleon duo drop framboos
Wilhelmina suikervrij pepermunt
Eat Natural protein packed
We Care Tortilla Wraps
Organix Kids apple & raspberry
Organix Just Apple, Pineapple & Coconut2 x
Summit Cola zero sugar
Totaal aantal producten2829

Wat vinden wij ervan?

Eerlijk is eerlijk, heel veel verschil zit er niet tussen de boxen. Zo is de baby/kind editie inderdaad gefocust op het kind, immers zitten er 3 producten in die de Monsterbox standaard niet bevat (knijpfruitjes en koekjes) daarvoor in de plaats heeft de standaard editie een cola in de box zitten. Toch kan ik mij wel voorstellen dat juist dit kleine verschil van groot belang kan zijn.

De inhoud van beide boxen vind ik zeer divers. Bovendien valt het mij op dat er heel veel nieuwe producten in de doos zitten, vergeleken met eerdere edities. Juist daarom vind ik de Monsterbox zo’n geweldig concept.

De Monsterbox is eenvoudig te bestellen via Monsterbox-shop.nl

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

11 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics