Thuisleven.com

De vernieuwde Monsterdoos

Houd jij wel van een verrassing en nieuwe dingen? Dan is de vernieuwde Monsterdoos een absolute aanrader! Het pakket is namelijk gevuld met een groot aantal “nieuwe”, wisselende producten die jij kunt proberen en beoordelen. Elke editie bevat een mix van nieuwe producten, oude producten in een nieuw jasje en soms een sampleverpakking. Zo is de verrassing nog groter.

Edit: De Monsterdoos is tegenwoordig verkrijgbaar onder de naam: Monsterbox. Op Thuisleven hebben we al vaker aandacht gespendeerd aan de unboxing van Monsterdozen en Monsterboxen.

Prijs

Voor de prijs hoef je het overigens niet te laten. Een pakket heeft een standaard prijs van €12,95 inclusief verzendkosten. In de nieuwe Monsterdoos heb ik maar liefst 23 items aangetroffen wat neer komt op een gemiddelde prijs van €0,60 per product! Heb jij daar al eens voor kunnen winkelen in de supermarkt?

Een Monsterdoos heeft twee edities:

  • Monsterdoos
  • Monsterdoos Bio

Inhoud

Zoals gezegd is de nieuwe Monsterdoos in een nieuw concept gestoken en de inhoud blijft daarom ook geheim. Toch zijn er een paar producten uit de doos die ik graag met je deel. Daarom hierbij een sneak peak van de eerste vier producten:

  • Yes! 3-pack
  • Colgate tandpasta
  • Candyman frisse fruitmix
  • VSM Nisyleen hoestsiroop

(en ik deel gewoon even een foto met je)

Conclusie

Wat mij vooral opvalt is de geheel vernieuwde inhoud. Het zijn echt hele andere producten dan de producten uit eerdere Monsterdozen, dat maakt het natuurlijk erg leuk! De producten zijn bruikbaar, hebben een goede geldigheidsdatum en zijn zeer geschikt voor gezinnen. Er zit namelijk van alles wat in.

Is het pakket een aanrader? Ja dat is het absoluut. Zeker als je je bedenkt dat het gemiddelde product slechts €0,60 kost. De enkele producten die wij niet gebruiken zijn makkelijk te vergeven of goed te gebruiken op een feestje.

Wat vind jij van de vernieuwde Monsterdoos?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics