Thuisleven.com
'Mijn favoriete parfum'- Miranda van Thuisleven #12
Thuisleven.com > Verzorging > Parfum > ‘Mijn favoriete parfum’- Miranda van Thuisleven #12

‘Mijn favoriete parfum’- Miranda van Thuisleven #12

Parfum, voor de één gewoon een luchtje, voor de ander een luxe artikel. Wat is nu eigenlijk mijn lievelingsparfum? Dezelfde vraag stelde ik in Bloggersland en de serie ‘Mijn favoriete parfum’ is wekelijks te lezen geweest. Met deze week de afsluitende bijdrage van Miranda van Thuisleven.

Dolce & Gabbana Light Blue

Ik weet nog heel goed toen ik voor de eerste keer “Eau de toilette” las op een flesje. Met wat verbazing zei ik tegen mijn vriendin dat ze dat flesje helemaal niet op haar slaapkamer moest zetten, maar op het toilet. Mijn vriendin begon keihard te lachen en legde uit wat “Eau de toilette” betekent. Voordat ik het wist stond ik als een rode biet in haar slaapkamer. Nadat we beiden komen waren van de slappe lach en mijn hoofd weer een normale kleur had, haalden we de dop van de fles af en spoten we iets op. Totaal weg niet mijn geur! Hoe kon zoiets moois nou zou stinken?

Nadat ik thuis gekomen was, roken mijn ouders aan me dat ik iets op had. Uiteraard vroegen ze hier even na en legde ik ze uit dat ik Eau de toilette op had. Uiteraard verzweeg ik het lachwekkende gedeelte, want dat was iets waar ik me toen voor kapot schaamde. Mijn ouders vonden de geur ook niet bij me passen, maar zo lekker nuchter als ze waren gaven ze aan dat er meerdere soorten te koop zijn en dat ik zeker eens moest shoppen naar een lekker geurtje. “Bij Douglas ofzo”, zeiden ze nog.

En zo ging ik in het weekend met mijn vriendin de stad in op naar Douglas. De prijzen logen er niet om, maar gelukkig wist mijn vriendin raad en stonden we na een kwartier bij Kruidvat en kreeg ik Bruno Banani in de handen gestopt. Een heerlijk geurtje dat ik jaren lang gedragen heb met veel plezier.

Na een aantal jaren kreeg ik eens als cadeau Dolce and Gabbana Light Blue cadeau. Ik kreeg zoveel complimenten over dit geurtje dat ik het tot op heden nog steeds dagelijks draag. Bruno Banani heb ik eigenlijk nooit meer gedragen daarna.

Dolce and Gabbana Light Blue spray ik meestal op de polsen en in mijn hals. Bij een feestje spuit ik het wel eens in de lucht en loop ik er daarna doorheen zodat het als een sprenkeling over me heen valt.

Beleving

Omdat ik in het verleden zoveel complimenten kreeg of het geurtje draag ik het eigenlijk dagelijks en is het niet meer “speciaal”. Toch blijf ik het heerlijk vinden om mezelf ermee te verwennen. Zeker als mijn dochters geïnteresseerd zijn en ook zo’n lekker geurtje op willen.

Vertrouwd of zoekende …

Ik ben eigenlijk heel loyaal aan merken. Niet alleen met parfum maar ook aan etenswaar, kleding e.d.. Ofschoon ik merk dat ik Bruno Banani toch wel weer eens wil testen, gewoon voor de fun. Al is het maar om daarna mijn dochters er blij mee te maken.

Kopen of krijgen

Ik ben gek op krijgen en dan wel de geschenkset. Dus met Sinterklaas, Kerst en mijn verjaardag staat dit product in mijn top 10 om te krijgen. Maar is het tussentijds op dan haal ik het lekker zelf. Heb ik nog veel maar is er toch een gelegenheid om een cadeau te krijgen dan vraag ik meestal om een cadeaubon en koop ik het t.z.t. zelf immers kan parfum over datum gaan.

Lees ook:

Hoe vond je het om over favoriete parfums te lezen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics