Selecteer een pagina

Parfum, voor de één gewoon een luchtje, voor de ander een luxe artikel. Wat is nu eigenlijk mijn lievelingsparfum? Dezelfde vraag stel ik in Bloggersland en de serie ‘Mijn favoriete parfum’ is vanaf heden wekelijks te lezen. Met deze week de bijdrage van Kayleigh van Keke Odé.

LANCÔME TRESOR MIDNIGHT ROSE

Sowieso! Daar is geen twijfel voor nodig! Deze parfum kreeg ik ooit als tester mee tijdens het kopen van mijn allereerste echte damesgeur (als ik me niet vergis was dit Chloé Roses de Chloé). Ik vond de geur zo intens lekker dat ik het testertje zo op had. Ik heb alleen de geur nooit zelf gekocht omdat ik steeds andere geuren kreeg of kocht! Uiteindelijk voor mijn 21ste verjaardag vorig jaar kreeg ik een kleine Midnight Rose cadeau én met de kerst de grote! Ik vind het zonde om hem op te maken dus spuit er wel heel voorzichtig mee! Parfum spray ik namelijk normaal best wel royaal… Twee sprays op beide polsen, drie spraytjes in mijn nek en eentje boven op mijn haar! Zo ruikt iedereen de hele dag welke geur ik op heb!

Beleving

Tresor Midnight Rose is een geur die in het begin echt naar framboos ruikt. Na een tijdje ruik je duidelijk de roosgeuren maar ook ruik je echt het intense, het midnight stukje, erin. De muskus en vanille zorgen hiervoor en maken de geur warm en vooral niet zoet! De fabrikant heeft echt zijn best gedaan om een vrouwelijke geur op de markt te zetten en dit is zeker gelukt! Als ik deze geur ruik dan denk ik sterk aan een romantisch diner bij zonsondergang. Met deze geur op voel ik me echt een vrouw, dit ben ik natuurlijk ook maar met deze geur voel je je er ook echt een. Het romantische van de geur spreekt mij als persoon heel erg aan met een knipoog naar de sensuele noten erin! De naam van de geur geeft precies aan hoe je je voelt en hoe de geur ruikt. Zoet, lief en romantisch maar met een knipoog naar de sensuele kant van de nacht!

Vertrouwd of zoekende

Hoewel ik een liefde heb voor de Chloé geuren, waar ik er altijd maar één van in de kast heb, ben ik vaak opzoek naar geuren die amber als top noot hebben. De geur van Lancôme heeft deze noot er totaal niet erin zitten en dat maakt het wel heel grappig. Ik ben nog erg opzoek naar mijn parfum smaak en dan wil ik me er ook sterk aan houden. Nu heb ik ongelogen 22 flesjes verschillende parfums staan en weet ik nooit welke ik zou willen dragen en of ik de geur echt mega lekker vind. Het ziet er eerder leuk uit, zoveel parfum. Misschien toch maar eens de geuren gaan uitzoeken… Maar weg doen, dat vind ik moeilijk!

Het liefst zou ik maar één merk in mijn kast willen hebben omdat ik dat er mooi uit vind zien. Helaas ben ik gek op heel veel geuren en is mijn voorkeur voor winter-, en zomergeuren vaak verschillend. Waar ik in de winter houd van zachte, romantische, zware, sensuele geuren (vaak zit hier dan amber in) vind ik het in de zomer lekker om een frisse zachte geuren te dragen. Vroeger was het zo dat ik voor elk seizoen speciale stash had. Geuren voor in de winter mocht ik van mezelf niet in de zomer dragen, dat hoorde niet! Nu draag ik elke geur die ik lekker vind en wanneer ik dat wil!

Kopen of krijgen

Dit vind ik een lastige… Ik vind het super leuk om parfums te krijgen maar ik ben ook vaak bang dat ik ze dan niet lekker vind. In mijn telefoon staat een lijstje met een aantal geuren, als iemand dan vraagt wat ik voor een geuren lekker vind hoef ik dat alleen maar de kopiëren en plakken! Krijgen is dus altijd leuk, maar kopen vind ik heerlijk want dan kan ik het zelf uitzoeken! Ik heb wel een grote Douglas doos helemaal vol met samples. Ik vind het leuk om ze te sparen en als ik dan een lekkere geur vind, dan komt die op het lijstje in mijn iPhone!

Lees ook:

Meer blogs, vlogs van Kayleigh a.k.a. Keke zijn te lezen op Keke Odé en haar YouTube kanaal

Heb jij ook zo’n gevulde kast of plank met parfums?

Geverifieerd door ExactMetrics