Thuisleven.com
FC Barcelona shampoo & showergel voor voetballiefhebbers van Dermo Care
Thuisleven.com > Verzorging > Verzorging voor baby en kind > FC Barcelona shampoo & showergel voor voetballiefhebbers van Dermo Care

FC Barcelona shampoo & showergel voor voetballiefhebbers van Dermo Care

Voor stoere jongens (en meiden) heeft Dermo Care Fc Barcelona Showergel & Shampoo Revitalising (250ml). Deze showergel & shampoo is verkrijgbaar in twee fris-sportieve geuren speciaal voor jongens & (jonge) mannen.

Voor jongens die van voetbal houden of voetballen is dit super! Deze shampoo-en-douchegel-in-1 van FC Barcelona is erg gaaf! Zeker leuk om mee te nemen naar trainingen en wedstrijden. Daarna lekker douchen met Dermo Care FC Barcelona. Het is natuurlijk super handig dat ze maar één fles mee hoeven te nemen! De dop sluit goed af, ook al schud je sporttas heen en weer.

Dermo Care FC  Barcelona

Als je de fles opent ruik je al dat de geur op jongens (tieners) is gericht, een stoere geur. De kinderen beschrijven het als een grote-mannen-geur. De gel is van een blauwe kleur en het wast erg fijn. Het sopt goed en is goed af te spoelen. Ook andere voetballiefhebbers zijn enthousiast dat er van deze club een shampoo en douchegel is. Ook de wat oudere tieners vinden het leuk, misschien de vaders ook nog wel! Dus voor de echte voetbalfans van FC Barcelona een aanrader! Dermo Care heeft nog een voetballijn en dat is de:

KNVB/ Nederlands Elftal

Het Nederlands elftal mag natuurlijk niet ontbreken in de voetbal-lijn. Ben jij een echt Nederlands elftal fan?  Leuk detail: de inhoud van deze frisse showergel & shampoo is ook nog eens oranje.

Lees ook:

Wat is jullie favoriete merk shampoo?

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een sample ontvangen *

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics