Thuisleven.com
‘Mijn favoriete parfum’- Foodie Marjan #11
Thuisleven.com > Persoonlijk > ‘Mijn favoriete parfum’- Foodie Marjan #11.

‘Mijn favoriete parfum’- Foodie Marjan #11.

Parfum, voor de één gewoon een luchtje, voor de ander een luxe artikel. Wat is nu eigenlijk mijn lievelingsparfum? Dezelfde vraag stel ik in Bloggersland en de serie ‘Mijn favoriete parfum’ is vanaf heden wekelijks te lezen. Met deze week de bijdrage van Marjan van Foodie Marjan.

Chanel Chance Eau Fraiche.

Mijn huidige favoriete parfum is Chanel Chance Eau Fraiche, een wat frissere geur dan ik normaal gebruik. Normaal ben ik van de zoete parfum, mijn eerste parfum was dan ook, Yves Saint Laurent Baby Doll. Deze gebruik ook nog steeds. Eigenlijk heb ik drie standaard parfums in huist, naast Baby Doll heb ik ook altijd La Vie Est Belle van Lancome en als iets goedkopere optie Wish van Chopard, dit vind ik trouwens wel echt een wintergeur omdat hij wat zwaarder is.

Loyaal of zoekende…

Maar voor mijn bruiloft zocht ik iets anders, omdat wij in de lente trouwde wilde ik niet mijn standaard zoete parfum dat ook bij de winter past. Vandaar dat ik bij Chanel Chance Eau Fraiche uitkwam. Ik hoefde er in de winkel ook niet lang naar te zoeken, de dame in de winkel liet mij deze ruiken en mijn keuze was al gemaakt. Als een geur goed is zoek ook echt niet verder.

Beleving.

De omschrijving bij deze geur door Chanel: ‘Een sprankelend en bloemig parfum in een flacon met ronde lijnen. Het energieke parfum voert u mee in een wervelwind van geluk en fantasie. Een ontmoeting met de geur van geluk. Een sprankelend, bloemig parfum waarin de prikkelende frisheid van cederappel, de zachtheid van jasmijn en de warmte van zinderend teakhout samenkomen. Een wervelwind van energie en vitaliteit. ‘ Nog een reden waarom het een passende geur voor mijn bruiloft was, geluk!
Hoe ik mijn parfum gebruik? Als ik parfum op doe spray ik dit eigenlijk altijd in mijn haar en een beetje op mijn kleding. Als ik ga stappen doe ik vaak wat extra ook in mijn nek of op mijn polsen.

Kopen of krijgen?

Het krijgen van een parfum is natuurlijk altijd leuk. Alleen is het daarbij wel belangrijk dat iemand weet wat je lekker vindt. Het is zonde als je een mooie fles krijgt van iemand die daarna in de kast verdwijnt.
Meer Food, Life and Love van Marjan is te lezen op Foodie Marjan

Hoe vond je het om over favoriete parfums te lezen?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics