Thuisleven.com
Merkkleertjes.com, niet alleen voor kinderkleding
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Baby en kinderkleding > Merkkleertjes.com, niet alleen voor kinderkleding!?

Merkkleertjes.com, niet alleen voor kinderkleding!?

Van Merkkleertjes.com krijgen wij het aanbod kennis te maken met het aanbod tweedehands kindermerkkleding. Daar hebben wij wel oren naar. Dat heeft er alles mee te maken dat Miranda en ik elkaar hebben leren kennen via Marktplaats. We zijn daar actief geweest met het ruilen van kleding, het kopen van kledingpakketten en dan weer los doorverkopen van enkele items. Alles om het kledingbudget beheersbaar te houden met drie, dan wel vier opgroeiende kinderen in huis. Dat is niet alles wat Merkkleertjes.com betreft: ‘Tweedehands babykleding, kinderkleding & dames merkkleding’. Ze bieden ook dames merkkleding aan en daar heb ik mijzelf niet eerder in verdiept. Wel kwam ik voorheen in Second Life of Kringloopwinkels, maar door tijdgebrek is aan dat gesnuffel een einde gekomen.

Merkkleertjes.com

Merkkleertjes.com is al ruim 15 jaar online en het aanbod in tweedehands merkkleding wisselt snel. De vaste klandizie kan de Update’s in de gaten houden. Ze versturen binnen Nederland en België. De zoekfuncties zijn uitgebreid, zelfs op merk is te zoeken en vinden, want ook het aanbod is groot. Voor de echte koopjesjagers is er een zeer uitgebreide €1-Sale met op het moment van schrijven maar liefst 307 items als aanbod. Ik vink de drie maten van onze dochters in en er blijven 28 items over! Ik weet dat Miranda graag een vast merk kleding draagt, zij weet dan ook welke maat haar past. Dit maakt het ideaal om het tweedehands aan te schaffen. Onze dochters hebben smalle heupen, voor degene die broeken dragen kan ik met Bennetton en Esprit jeans goed slagen.

De kleding die wij hebben ontvangen is in goede staat. Bij het Kik*Kid kinderjurkje is wel te zien dat het niet nieuw is. De damestop van Outfitters Nation lijkt wel nieuw en is te dragen volgens de laatste mode. De kleding is schoon en voor de critici onder ons: geen haren of pluisjes te zien! Het logo van Merkkleertjes.com vind ik alles zeggend, zeker voor de consumenten die niet mee willen doen aan de huidige wegwerpmaatschappij.

Het inbrengen van je (kinder-) merkkleding is mogelijk. Merkkleertjes.com draagt bij aan de porto en de eventuele opbrengsten worden verdeeld. Hetgeen naar verloop van tijd niet wordt verkocht, kan gedoneerd worden aan ‘Wishful Afrika’

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben we review-exemplaren ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics