Selecteer een pagina

Ik gebruik al jaren een dagcrème. Zonder dagcrème heb ik het gevoel dat ik naakt naar buiten ga. Make-up gebruik ik eigenlijk bijna nooit, maar dagcrème heb ik gewoon nodig. Anders voelt mijn huid zo strak en droog aan. Sinds ik in de thuiszorg werk, douche ik ook met regelmaat ’s avonds, omdat de adressen waar ik kom, wat viezer zijn dan ik had verwacht en ik uiteraard wat meer zweet en er niets fijner is dan schoon je bed in gaan. De dagcrème deed ik ’s avonds dan ook maar op, maar ik heb nu een hele fijne nachtcrème gevonden, Medik8 Hydra8 nachtcrème.

Wat is Medik8?

Medik8 is een Brits professioneel bedrijf en onderwijsinstituut dat zich heeft toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Het wordt uitsluitend verkocht en geadviseerd door professionals zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellness bedrijven. Medik8 staat voor productontwikkeling en onderzoek met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules.

Waarom Medik8?

Het is:

  • onderzocht door biochemici.
  • Geformuleerd door farmacologen.
  • Ontwikkeld door huidverzorging experts.

Medik8 Hydra8 nachtcrème:

Dit is een geavanceerde antioxidant nachtcrème met de volgende kenmerken:

  • Het geneest en herstelt de dagelijkse schade aan de huid.
  • Heeft parelextracten die de fijne lijntjes en rimpels verzachten.
  • Het beschermt de huid tegen vrije radicalen.
  • Laat de huid soepel en zacht aanvoelen.

De prijs op de webshop is € 56,50 en de inhoud is 50 ml. Het is een glazen potje en er zit een klein lepeltje bij. De verpakking is stevig en het potje wordt beschermd door 2 plastic houdertjes

Mijn mening:

Ik ben erg tevreden met de stevige verpakking en het lepeltje. Dat werkt heel fijn in gebruik. De crème smeert heel fijn en trekt snel in. Ik gebruik het nu een kleine 2 weken en ik merk ook al goed een verbetering in mijn huid, zo heb ik minder droge plekjes en mijn huid voelt heerlijk soepel en zacht aan. En ik kan iedereen die zijn huid goed wil verzorgen dit merk en product aanraden. Het is wat duurder, maar is het geld dubbel en dwars waard.

Op de website kun je alle beschikbare producten vinden.

Lees ook:

Welke nachtcrème gebruik jij?

Geverifieerd door ExactMetrics