Thuisleven.com
Mannen in overhemd

Mannen in overhemd

Een goed verzorgde man is een lust voor het oog. Het is dan ook niet voor niks dat o.a. piloten, brandweermannen en advocaten het zo goed doen in de ogen van een vrouw. Laat ik nou een relatie hebben met een manager in een wereldwijd bedrijf dat toch wel een grote impact heeft in de wereld. Zijn klerenkast bestaat dan ook grotendeels uit kostuums en overhemden. Echter is hij zo’n man die graag van een beetje anders houdt dan de rest. En dat is ook exact de reden waarom ik hem zo leuk vind.

Mannen in overhemd

Vandaag is het Valentijnsdag en het leek mij dan ook een leuk moment om mijn partner te versassen met een overhemd. Met de gedachte dat hij graag iets anders dan de rest heeft, bedacht ik mij dat dit niet alleen in een overhemd hoeft te zitten. Want hoe maak je je outfit nou speciaal en anders?

Manchetknopen

Een overhemd kun je een subtiel tintje geven door middel van manchetknopen. Deze zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar (van manchetknopen in de vorm van een auto tot en met een manchetknoop in de vorm van een klokje, maar ook eenvoudige varianten zijn te bestellen). Door een manchetknoop te dragen geef je de pols een prachtig accent. Vergeet bij manchetknopen echter niet om deze juist te bevestigen. Lees hieronder hoe je dit doet.

Mannen in overhemd

Als eerste moet je uiteraard kijken of het type overhemd geschikt is voor een manchetknoop. Zo moet het overhemd een lange manchetten hebben, zonder knoopjes. Deze manchetten vouw je om, let erop dat er een mooie, rechte lijn komt aan de uiteinde van een mouw. Deze houdt je vervolgens mij elkaar zodat je de manchetknoop er door kunt houden. Je zult zien dat de uiteinden van de manchetten nu naar buiten steken in plaat van over elkaar heen te vallen. Dit is exact dat subtiele tintje dat anders is dan de meeste mannen. Let maar eens op!

Overhemd

Maar hoe mooi je ook een overhemd aan kunt kleden, soms is het gewoon het aller leukste om deze als cadeau te geven. En dat is exact wat ik vandaag ga doen bij mijn Valentijn. Deze mooie blauwe overhemd van HemdVoorHem geef ik namelijk cadeau tezamen met een mooie roos. Ze liggen al op bed klaar te wachten tot hij het vanavond tegen gaat komen.

Lees ook:

Wat ga jij vandaag doen met Valentijnsdag? Of wat heb je al gedaan?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics