Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonaccessoires > Mag ik even voorstellen- Maud’s muurschilderingen

Mag ik even voorstellen- Maud’s muurschilderingen

Een nieuwe reeks is geboren. Probeer jij van je passie je werk te maken en kan het platform van Thuisleven je helpen aan wat meer naamsbekendheid neem dan contact met ons op.

Zo, dan mag je ineens een stukje schrijven voor een goed gelezen blog op internet. Waar begin je dan te vertellen? Laat ik beginnen met m’n naam: Hallo, ik ben Maud Schoenmakers, 24 jaar en fysiotherapeute van beroep. Dit is een formeel begin waar ik eigenlijk niet zo van houd. Ik wil jullie namelijk iets vertellen over mijzelf wat helemaal niet formeel is. Naast dat ik met veel enthousiasme werkzaam ben als fysiotherapeute, ben ik in mijn vrije tijd begonnen aan het verder ontwikkelen van mij passie en hobby namelijk schilderen.

Maud’s muurschilderingen

Als klein meisje heb ik altijd geschilderd en getekend met veel plezier. Omdat deze maatschappij niet altijd mee werkt met de jonge starter heb ik mijn eigen kleine onderneming gestart in het schilderen van muurschilderingen. De eigenaar van deze blog heeft mijn werk gezien en wilde mij verder helpen in naamsbekendheid. Vandaar dat ik jullie mag informeren over mijn eigen kleine reis! Ik schilder het liefst natuurlijke en organische vormen, denk hierbij aan: dieren, bloemen en landschappen. Daarnaast kan ik deze dieren en vormen op een karikatuur wijze aanbrengen of meer natuurgetrouw. Natuurlijk kan ik mij aanpassen aan de wens van de opdrachtgever! Oefening baart kunst en niks is onmogelijk. Ik heb het geluk gehad om al meerdere kamers/muren te mogen schilderen en, in dit geval, de kinderen van verschillende leeftijden blij heb kunnen maken. Op mijn facebook pagina of instagram pagina zijn foto’s te vinden van eerder werk. Heb ik uw interesse op kunnen wekken? Heeft u een grote lege muur die wel een mooie schildering kan gebruiken? Aarzel niet en neem snel een kijkje! Samen komen wij vast tot het juiste/gewenste resultaat!

Contact met Maud’s muurschilderingen

U kunt contact met mij krijgen via Facebook Maud’s muurschilderingen of via email: maudsmuurschilderingen@gmail.com.

Lees ook:

Heb jij thuis een muurschildering? Ik ben benieuwd naar je foto

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics