Thuisleven.com
maatpakken
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Man > Maatpakken voor hem

Maatpakken voor hem

Je zult maar een uitnodiging krijgen voor een feestje of zelf een feestje geven en nergens slagen voor een mooi kostuum. Ik kan mij indenken dat je dan toch even flink loopt te balen. Zeker als je heel veel tijd en moeite erin gestoken hebt om verschillende zaken af te gaan. Toch is die ergernis nergens voor nodig. Ook de zoektocht naar het perfecte pak kun je afstrepen van je to-do lijst. Wat je wel kunt toevoegen aan je to-do lijst is een maatpak afspraak maken.

Maatpakken

Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van maatpakken en toebehoren is Rietbergh dé partij voor je (zakelijke) garderobe. Zo kun je slagen voor hét beste trouwkostuum, een maatpak voor de buisness of een smoking. Een maatkostuum van Rietbergh is altijd volledig op maat en exclusief te customizen naar wens. Uiteraard onder professionele begeleiding van de maatpakkenexperts. Voor modieuze- en luxueuze maatpakken en een persoonlijk stylingadvies bent u bij Rietbergh, in Westervoort, dus gegarandeerd op het juiste adres.

Om je wensen en de juiste maten te weten is het noodzakelijk om een afspraak te maken. Zo kunnen je wensen worden besproken en de maten worden gemeten. Heb je eenmaal een afspraak gemaakt en een perfect kostuum uitgekozen om te laten costumizen dan kun je het geheel afmaken met bijbehorende accessoires. Zo zijn er bij Rietbergh ook manchetknopen, dassen, strikjes, bretels, pochette, sjaals en riemen te koop. Shoppen op één adres, hoe handig is dat!

De prijzen zijn eigenlijk vrij normaal te noemen. Ofschoon je kunt schrikken van de bedragen kost een kwalitatief goed kostuum nu eenmaal geld. Tel daar de manuren nog even bij op om het pak geheel op maat te maken en je komt al snel uit op het bedrag dat je op de website kunt inzien. Echter zijn dit vanaf prijzen, houdt hier rekening mee. Mocht je toch een beetje schrikken van de bedragen maar wel zo’n kostuum overwegen lees dan eens de lovende reacties/reviews op de speciale pagina (een beetje scheel keek ik er overigens wel naar met de fel zwart / witte kleuren).

Lees ook:

Heb jij al eens een kostuum op maat laten maken?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics