Selecteer een pagina

Stel je voor dat je jouw geliefde viervoeter kunt verzorgen met producten die vrij zijn van onnodige toevoegingen. Met PIPPA Equestrian Soap is dit mogelijk. Tevens ga je de strijd aan tegen plastic afval. Goed voor je dier, goed voor de beurs én beter voor het milieu. In deze blog lees je meer over PIPPA Equestrian Soap. Hoe en waarom je je paard en hond kunt wassen (met een shampoobar). En maak je kans op een cadeaubon t.w.v. € 40,- als je meedoet aan de winactie.

PIPPA Equestrian Soap

Ontdek PIPPA Equestrian Soap, de natuurlijke verzorging voor jouw geliefde viervoeter. De producten zijn vrij van chemicaliën, parabenen, siliconen, SLS, SLES, palmolie, parfum en andere onnodige toevoegingen. Met de shampoobars, de eerste in Europa voor paarden, gaan het bedrijf de strijd aan tegen plastic afval. Eén shampoobar staat gelijk aan 3 liter vloeibare zeep en wordt met de hand gemaakt in Nederland. Hun missie is simpel: geen overbodige toevoegingen, beter voor jouw dier en het milieu. Elk product is uniek en ontwikkeld door Odette Mul, de eigenaresse van PIPPA. Ze streeft ernaar om de wereld elke dag een beetje groener, bewuster en duurzamer te maken.

PIPPA Sisal Zeepzakje.

Waarom is het goed om een paard te wassen?

Het is goed om een paard te wassen om verschillende redenen, waaronder:

 1. Hygiëne: Net als mensen kunnen paarden vuil, zweet en ander vuil op hun vacht krijgen. Door ze regelmatig te wassen, houd je hun vacht schoon en verminder je het risico op huidproblemen en infecties.
 2. Verzorging: Het wassen van een paard kan helpen bij het verwijderen van klitten en losse haren, waardoor de vacht er gezonder en glanzender uitziet. Het kan ook helpen om parasieten zoals luizen en mijten te verwijderen.
 3. Koeling: Tijdens warm weer kan het wassen van een paard helpen om overtollige warmte te verwijderen en hen comfortabeler te maken.
 4. Inspectie: Tijdens het wassen kun je de kans benutten om het paard grondig te inspecteren op eventuele verwondingen, huidaandoeningen of andere gezondheidsproblemen.
 5. Trainingsroutine: Voor sommige paarden kan het wassen deel uitmaken van hun trainingsroutine, hen helpen om te wennen aan het contact met water en hen rustig te maken voor andere verzorgingsactiviteiten zoals trimmen en scheren.

PIPPA paardenshampoo

PIPPA Paardenverzorging biedt een uitgebreide selectie van natuurlijke shampoobars voor het wassen van je paard, met een focus op duurzaamheid en effectiviteit. Met een gewicht van slechts 180 gram voor vier mini paardenshampoobars, biedt PIPPA een buitengewoon zuinige optie. Deze shampoobars zijn niet alleen geschikt voor het wassen van het hele paard, maar kunnen ook gebruikt worden voor het reinigen van kleine vlekken op de bil of staart, waardoor ze nog langer meegaan. Doordat de producten PH-neutraal zijn tasten ze de natuurlijke huidvetten niet aan. Je kunt onze producten dus zo frequent gebruiken als je wilt!

Variërend van de bestseller Honey & Propolis voor het ondersteunen van de herstellende krachten van de huid tot de Tea Tree & Eucalyptus voor verzachting van insectenbeten, biedt PIPPA een oplossing voor verschillende huidproblemen. Met opties zoals Poppy Seed & Lime voor extra grondige reiniging en Charcoal & Peppermint voor witte vachten, heeft PIPPA voor elk paard de juiste shampoo. Met ingrediënten zoals biologische lavendelolie, kokosnoot en kurkuma, biedt PIPPA een uitgebreid assortiment om de verzorging en het welzijn van je paard te ondersteunen, zelfs tijdens de koudere dagen. Neem eens een kijkje op de best verkochte producten.

Honey & Propolis helpt tegen mijten, mok, rasp, wondjes en een droge huid. Tea Tree & Eucalyptus helpt tegen jeuk, zomereczeem en schimmels. Charcoal & Peppermint is een zilvershampoo die ook helpt bij honden tegen teken & vlooien door de pepermuntolie. Aloe Vera & Avocado is een shampoobar tegen jeuk en eczeem, maar is veilig voor je hond mocht die het binnenkrijgen! Neem eens een kijkje op de best verkochte producten.

PIPPA Paardenshampoo Tea Tree & Eucalyptus.

Waarom is het goed om een hond te wassen?

Het is goed om een hond te wassen om verschillende redenen, waaronder:

 1. Hygiëne: Net als mensen kunnen honden vuil, modder, zweet en ander vuil op hun vacht krijgen. Door ze regelmatig te wassen, houd je hun vacht schoon en verminder je het risico op huidproblemen en infecties.
 2. Verzorging: Het wassen van een hond kan helpen bij het verwijderen van losse haren, klitten, en dode huidcellen, waardoor de vacht er gezonder en glanzender uitziet. Het kan ook helpen om parasieten zoals vlooien en teken te verwijderen.
 3. Geurcontrole: Honden kunnen soms een onaangename geur ontwikkelen als gevolg van vuil en bacteriën op hun vacht. Door hen regelmatig te wassen, kun je de geur onder controle houden en ervoor zorgen dat ze fris ruiken.
 4. Allergieën: Mensen met allergieën voor honden kunnen baat hebben bij regelmatig wassen van hun huisdier, omdat dit kan helpen om allergenen zoals huidschilfers en speeksel te verminderen.
 5. Inspectie: Tijdens het wassen kun je de kans benutten om de hond grondig te inspecteren op eventuele huidproblemen, teken, vlooien of andere gezondheidsproblemen.

PIPPA hondenshampoo

PIPPA presenteert een assortiment hondenshampoobars die specifiek zijn ontwikkeld om de huid en vacht van je trouwe viervoeter te verzorgen en te reinigen. Met de Honey & Propolis hondenshampoo ondersteun je het natuurlijke herstellend vermogen van de huid, wat perfect is voor gevoelige, droge of rode huid met ruwe en schrale plekjes. Deze natuurlijke shampoobar is een onmisbaar product voor elke hondeneigenaar, vooral wanneer ongelukjes snel en effectief moeten worden schoongemaakt en verzorgd.

Daarentegen biedt de Charcoal & Peppermint shampoobar een oplossing voor witte, stinkende en vieze vachten, met zijn grondige reiniging en vermogen om nare geuren te neutraliseren, zonder paarse kleurstoffen toe te voegen. Met de Aloë Vera & Avocado hondenshampoo worden ruwe, rode en geprikkelde huiden verzacht en gekalmeerd, terwijl hij tegelijkertijd voedt en hydrateert vanaf de eerste behandeling. Bovendien zijn deze shampoobars uiterst zuinig in gebruik, met een gewicht van 90 gram dat meer dan 50 wasbeurten kan meegaan, gebaseerd op een volwassen hond van 10 kilo.

En ook voor deze producten geldt dat ze PH-neutraal zijn en enkel voedende ingrediënten bevatten, waardoor ze de natuurlijke huidvetten niet aan tasten. Je kunt de producten dus zo vaak gebruiken als je wilt!

Honey & Propolis helpt tegen mijten, mok, rasp, wondjes en een droge huid. Tea Tree & Eucalyptus helpt tegen jeuk, zomereczeem en schimmels. Charcoal & Peppermint is een zilvershampoo die ook helpt bij honden tegen teken & vlooien door de pepermuntolie. Aloe Vera & Avocado is een shampoobar tegen jeuk en eczeem, maar is veilig voor je hond mocht die het binnenkrijgen!

PIPPA Hondenshampoo Honey & Propolis.

Hoe gebruik je de PIPPA shampoobars?

 • Maak het lichaam van je paard of hond nat.
 • Plaats de shampoobar in het zeepzakje en maak het goed nat!
 • Wrijf met de shampoobar over de vacht of haren; het schuim zal vanzelf ontstaan.
 • Spoel daarna de vacht, manen en staart goed uit met water.

Na gebruik:

 • Haal de zeep uit het zakje en spoel het zakje grondig uit met water.
 • Laat de zeep en het zakje apart van elkaar drogen.
 • De zeep blijft langer nat in het zakje, wat kan resulteren in een kortere levensduur van de zeep.

Win

Thuisleven mag een PIPPA cadeaubon € 40,- verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel weten welke producten jij graag wilt ontvangen (inclusief linken) en laat onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 10-3-2024.

Lees ook:

Welke PIPPA producten zou jij graag willen gebruiken?

Foto’s: Pippa-equestrian
#spon #ad

Geverifieerd door ExactMetrics