Selecteer een pagina

Een feel good Roman, zo wordt Liefde van je Leven beschreven en ja, zo zou ik het óók echt noemen. Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen! De kinderen wilde spelen in de speeltuin en omdat ik van hen niet mee hoef te rennen en klimmen omdat ze dat nu allemaal prima zelf kunnen kon ik mooi in dit boek beginnen. Omdat het zo heerlijk weg las op het bankje in de zon, met flesje water erbij en koekjes en sap voor de kinderen mochten ze lekker lang spelen. langer dan normaal want mama was druk aan het “werk”.

Liefde van je Leven- het verhaal van Liesl

Liesl is een jonge vrouw, met maar liefst vier stiefkinderen en een vriend Geert. Haar baan, job zoals ze dat in het boek noemen, vindt ze saai en ze voelt zich onbeduidend. Als ze een absurd hoog bedrag wint van de Euromillions wil ze dat maar wat graag aan haar lief vertellen. Maar als ze binnenkomt luistert ze een gesprek tussen Geert en zijn oudste dochter Rebecca af. Halsoverkop en met tranen in haar ogen vertrekt ze naar Rome waar ze logeert in een over the top luxe hotel. Daar leert ze al snel een paar aardige Amerikanen kennen en de heerlijke maar veel te jonge Italiaanse Matteo. Zij laten haar het leven van een andere kant zien en leren haar te genieten van haar nieuw verworven fortuin.

Ondertussen heeft stiefdochter Rebecca het te druk met jonge mannen van zich afslaan om zich echt te bekommeren om haar verdwenen plusmoeder. Ze moet uitvinden wat ze wil en ook zeker wie ze wil. Beide dames zijn met een flinke zoektocht naar zichzelf bezig en dat leest heerlijk weg.

Mijn mening van Liefde van je Leven

Wat ik al schreef het is een heerlijk zomerboek. Nadat ik dus begonnen was in het boek in de speeltuin kon ik het eigenlijk niet meer wegleggen en dat is altijd een goed teken, toch?
Toen de kinderen in bed lagen ben ik nog verder gegaan in het boek, lekker in de tuin, wijntje erbij want dit boek vraagt daar gewoon om. Toen de muggen begonnen te plagen ben ik naar binnen verhuisd en las ik verder in bed tot ik echt móest gaan slapen. De volgende dag snel verder en toen was hij al uit. Het is een goed geschreven verhaal, lekker afwisselend tussen Liesl’s verhaal en dat van Rebecca. Beide maken genoeg mee om je in mee te laten slepen. Het is in het Belgisch geschreven dus misschien heel even wennen. Nu woon ik op fietsafstand van België en had ik er eigenlijk geen “last” van. Met zijn 345 pagina’s was ik best even zoet en jij hopelijk straks ook!

Boek specificaties

Titel: Liefde van je Leven
Auteur N.I. Monteny
Taal Nederlands
Verschijningsdatum juli 2018
Druk 1
ISBN10 9461317328
ISBN13 9789461317322

Lees ook: Met mooie kleuren de zomer in
Lees ook: Zomervakantie … maar waar naar toe eigenlijk?
Lees ook: Maaltijd salades – 100 heerlijke recepten voor alle seizoenen

# Voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie exemplaar ontvangen#

Geverifieerd door ExactMetrics