Thuisleven.com
Lenor Unstoppables

Lenor Unstoppables

Wat zijn het eigenlijk? Dat vroeg ik mij af toen ik het proefzakje Lenor Unstoppables in handen had. Ook bij het lezen het zakje kwam ik er niet goed achter waarvoor het nu diende. Is het een wasmiddel, een wasverzachter, of nog iets anders? Ik waagde er een zoektocht op internet aan. Op sites van supermarkten en drogisterijen vind je dit product onder de wasverzachters. Maar op de site van Lekker in het Leven vond ik een product omschrijving en een stapsgewijze beschrijving van hoe je dit product gebruikt:

Lenor Unstoppables geeft je wasgoed tot wel 12 weken een onweerstaanbare frisheid bij bewaring in je kledingkast. De geconcentreerde geurboosters draaien de gehele was mee waardoor de vezels van het wasgoed diep doordrongen worden met de heerlijke geuren.
1. Gooi de geurboosters in de trommel
2. Voeg je wasgoed en wasmiddel toe
3. Voeg Lenor wasverzachter toe

Meerwaarde

Hier werd mij duidelijk dat het dus een derde product is wat je aan je was kunt toevoegen, speciaal gemaakt voor een heerlijke geur aan je wasgoed. Maar eigenlijk vind ik dat mijn wasgoed ook schoon en fris uit de wasmachine komt met alleen een wasmiddel en wasverzachter. Ook deze twee middelen zijn in lekkere geuren verkrijgbaar. Heeft het dan nog toegevoegde waarde? Eerlijk is eerlijk… het ruikt echt wel lekker.

De Unstoppables zijn verkrijgbaar in 5 onweerstaanbare geuren:

Fris: Fris met citrus aroma en zoete achtergrond noten
Passie: Fruitig met elementen van Jasmijn, rode bessen en perzik
Luxueus: Rijk met krachtige vanille elementen
Euforie: Elegant met accenten van appel en peer met rijke vanille ondertonen
Lente: Weelderig met bloemige aroma’s en fruitige accenten

Mijn ervaring

Pluspunten
+ Om dat het een vaste vorm heeft knoeit het niet bij gebruikt
+ Mooie, vrolijke en aansprekende verpakking
+ Het ruikt lekker

Minpunten
– Heeft het een toegevoegde waarde naast het gebruik van een wasmiddel en/of wasverzachter
– De prijs; het is te koop bij supermarkten en drogisterijen voor zo rond de € 7,49 voor een flesje van 275 gram. Het advies is om 18 gram per wasbeurt te gebruiken, dus goed voor ongeveer 15 wasbeurten. Dat komt neer op ongeveer € 0,50 per wasbeurt.

Of ik dit product na dit proefzakje zal kopen? Nee, ik vind de prijs echt te hoog en de toegevoegde waarde voor het wasgoed te laag. Ik houd het bij wasmiddel en wasverzachter.

Lees ook:

Heeft u de Lenor Unstoppables al eens geprobeerd?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

  • ik heb onlangs 3 bussen geur van lenor un stoppables wascheparfum gekocht maar voldoet niet aan de verwachtingen want na een paar dagen is de geur weer verdwenen en het zou minstens 10 dagen geuren en is niet waar,ik heb de gebruiksaanwijzing op gevolgd maar het is een miskoop geweest ,jammer. pech gehad probeer het niet weer.ik heb gelezen dat er ook mensen zijn waar het wel lang ruikt,wat ik dan verkeerd doe snap ik niet,m.vr. gr. dinie nijmeijer

  • het is echt veel te duur voor mijn budget en of het uiteindelijk meer waarde toevoegd ik geloof daar in ieder geval niet in ik gebruik altijd al lenor wasverzachter en wasmiddel en en ruikt de was ook na enkele weken nog fris daar heb ik die dure geurbooster niet voor nodig daar ik nog heel op de hand was heeft het zowiezo geen zin voor mij althans .

  • Ik vind het ook absurd duur, maar zie wel de toegevoegde waarde. Bij mij hangt de was op zolder aan de lijn te drogen en als het windstil is, komt er weinig frisse lucht door het kleine raampje en gaat de was ontzettend stinken. Met dit spul niet (ik heb ook wat proefzakjes getest). Voorlopig koop ik het echter niet, omdat het zo duur is.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics