Leksands Knäckebröd met zalmsalade.
Thuisleven.com > Eten en drinken > Leksands Knäckebröd met zalm.

Leksands Knäckebröd met zalm.

Voor een gezond tussendoortje, een lekkere lunch of een feestelijk ontbijt is de Leksands Knäckebröd met zalm een echte aanrader. Toegegeven, ik eet zelf geen vlees en vis, maar de kinderen en Tom hebben er echt onwijs van gesmuld. Oja hij is onwijs makkelijk te maken!

Bereidingswijze Leksands Knäckebröd met zalm.

Neem het aantal Knäckebröd dat je wilt bereiden. Smeer deze in met wat mosterd-dillesaus en leg daarop wat sla naar keuze. Top deze af met zalm in gewenste hoeveelheid. En dat is het!

Soms heb je niet meer nodig om van iets eenvoudigs iets lekkers te maken.

Leksands Knäckebröd met zalmsalade.

Over Leksands Knäckebröd.

Leksands Knäckebröd (Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Crisp en Picnic vanaf €2,12 (200 gr)) is een traditioneel Zweeds knäckebröd, gemaakt van de beste ingrediënten. Geen ‘luchtgebakken’ cracker, maar een knapperige cracker zoals knäckebröd hoort te smaken! De buitenste laag van de roggekorrel, de schil, zit vol met gezonde vezels en het knäckebröd bevat daardoor 21% aan vezels, vitaminen en mineralen. 

Het knäckebröd wordt gemaakt van lokale producten. Zo halen ze bijvoorbeeld de rogge bij boeren in de omgeving van de fabriek. Op dit moment staat de 6e generatie van de familie aan het roer bij Leksands. Ze houden de traditie van het lekkere knäckebröd in stand door nauwkeurig het oude familierecept te volgen en niet af te wijken van de originele vorm; een grote ronde cracker om te breken of ‘gezaagd’ in de vorm van een driehoek. 

Lees ook:

Eet jij graag knäckebröd?

#leksands #leksandsknäckebröd #knäckebröd

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Voeg commentaar toe