Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Slaapkamer > Lekker slapen op een Emma topper (met kortingscode)

Lekker slapen op een Emma topper (met kortingscode)

Het Emma matras is een meervoudige winnaar bij de Consumentenbond. Dat is iets waar je als bedrijf zijnde zeer trots op mag zijn. De test die door de Consumentenbond wordt gedaan is namelijk vrij pittig (zie filmpje op hun website). Toch kan ik mij zomaar indenken dat je niet alleen maar op de testen van de Consumentenbond af gaat. Zou ik namelijk ook niet doen. Sterker nog, aangezien ze een vergoeding vragen om de uitslagen van de test te kunnen lezen is het een website die ik persoonlijk al snel oversla. In de plaats daarvan lees ik reviews op diverse sites. Wat ik dan vooral belangrijk vind zijn de pluspunten, maar nog veel belangrijker de minpunten. In deze review lees je mijn pluspunten en de minpunten die ik tegen kom bij de Emma topper.

Eén, twee, drie en testen maar!

Het leuke van mede-eigenaar zijn bij Thuisleven is uiteraard het testen van producten. Zeker als het om artikelen gaat waarvan ik nog nooit gehoord heb, of juist niet de stap durf te zetten om het te kopen (denk aan de prijs, niet weten wat je daadwerkelijk krijgt, is de website betrouwbaar, enz.). De Emma topper is zo’n dingetje waar ik nooit echt overtuigd van ben geweest. Waarom dat is? Heel simpel. Mij is altijd geleerd dat je op een matras goed moet liggen. Je rug moet een natuurlijke houding hebben, het is fijn om de nachten goed door te komen zonder pijntjes en dan nog het prijskaartje. Ik heb dan ook altijd schrik gehad om zo’n duur item te kopen op goed geluk. Onzin natuurlijk want bij Emma kun je elk item 100 dagen lang testen. In die tijd kun je kijken of het item bij je past. Is dit niet het geval krijg je je aankoopbedrag terug. De producten worden gratis naar je (huis)adres verzonden en je kunt ze ook gratis retourneren. Dat is nogal wat anders dan dat uurtje proef liggen in een beddenzaak op verschillende matrassen.

Waarom een topper?

Als eerste is het natuurlijk handig om te weten wat een topper is. Een topper is een topmatras (oftewel een dun matras) dat je op je gewone matras legt. Het versterkt de eigenschappen van je matras. Zo creëer je een verrassend en aangenaam slaapcomfort. Bovendien verleng je de levensduur van je matras.

Waarom juist een Emma topper?

Grote kans dat ook andere merken prima voldoen aan je wensen/eisen. Met de beperkte lig tijd in een winkel, op ook nog eens een ander matras dan je gewend bent, ga je echt niet door hebben of de gekozen topper de juiste is. Waarom zou je dan geen gebruik maken van het feit dat je de topper 100 dagen lang kunt testen in je eigen huis en ook nog eens op je eigen matras?

Pluspunten en minpunten van de Emma topper

Wij hebben de Emma topper op onze matrassen van ruim 10 jaar oud gelegd. Deze matrassen zijn iets aan de harde kant en dankzij de Emma topper merk ik dat ik stuk zachter lig. Zelfs bepaalde klachten zijn ineens verdwenen (niet eens geweten dat het door het matras kwam).
Het nadeel van de topper vind ik echter het blijven liggen op de plek. Ik ben vrij lang en zak nogal eens naar onder in bed (iets met niet stil kunnen liggen). Na een aantal dagen merkte ik dat de topper iets mee zakt en ik bij het eind van het bed de topper iets over de rand van het matras voel. Dit is ook het enige nadeel wat ik kan ontdekken aan de topper.

P.s. vergeet niet om ook een mooi dekbedovertrek te kopen zodat je je helemaal in de wolken waant!

Korting

Wil jij graag de Emma topper, een ander Emma product of zelfs meerdere producten kopen? Gebruik dan de kortingscode: BLOG36 om een fikse korting te krijgen op je bestelling bij Emma. Deze korting is is geldig tot en met 30 november 2020

Slaap lekker!

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Toevallig hebben we hem vorige maand van bed gehaald. Niet omdat hij niet meer goed was, maar omdat we een compleet nieuw bed hebben gekocht die langer is dan ons vorig bed.
   Afijn de topper hebben we natuurlijk dagelijks gebruikt en bleef heerlijk liggen. Erg fijn ook dat de hele buitenlaag eraf kan en gewassen kan worden. Daardoor voelde hij lekker lang aan als nieuw.

   Na een paar weken liggen wel even de topper opschudden zodat de hoes en binnengedeelte weer kloppen. Maar dat is zelfs in je eentje zo gedaan.

   • Hai Miranda,

    Top blog! ik herken deze blog heel erg. Ik had de Emma topper half jaar geleden ook aangeschaft.

    Mijn man en ik hebben een matras van beddenreus gekocht 2 jaar geleden 180×200, maar het zijn 2 aparte matrassen, dus heel vervelend komt er open ruimte in het bidden. Heel vervelend als je knuffelend wilt gaan slapen en je krijgt er enorme rugklachten van! Je zakt helemaal in de matras.

    Dus goedkope toppers geprobeerd het was echt heel slecht ! Tot ik meerdere malen Emma topper zag voorbij komen. Dacht laat ik toch proberen, ben zelf altijd sceptisch over zulke dingen, maarja ik kon het retourneren binnen 100 dagen.

    Eenmaal aangekomen zag het er stevig uit en het lag het echt super goed!! Ik dacht ‘yess is dit hem eindelijk?’. Mijn man wilde de zachte kant maar ik vond de harde kant fijner.

    Zoals je aangaf ‘Na een aantal dagen merkte ik dat de topper iets mee zakt en ik bij het eind van het bed de topper iets over de rand van het matras voel. Dit is ook het enige nadeel wat ik kan ontdekken aan de topper’.

    Heb ik hier ook last van gehad. Na maandje merkten we dat het eerste gevoel beetje weg was en dat hij ingezakt was. Heel erg jammer want hij lag zo erg lekker, dus aantal weken toch geprobeerd maar het lag gewoon niet als eerst dus geretourneerd. Maar het was toch niet te doen met de matras alleen dus dacht laat ik het toch opnieuw bestellen en heb dit gedaan. Dus even aankijken als het niet goed is dan ga ik de swisssence proberen denk ik.

    Mijn vraag is: weet jij toevallig hoe dit komt dat het inzakt en heb je nog andere advies of evt een andere topper?

    Groet Marloes

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics