Thuisleven.com
Lego Friends 41000 Plezier op het water
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Speelgoed > Lego Friends 41000 Plezier op het water

Lego Friends 41000 Plezier op het water

Lego Friends bestaat uit de vijf hartsvriendinnen: Emma, Mia, Stephanie, Olivia en Andrea. En maak kennis met de nieuwe vriendinnen Christina, Katharina, Nicole, Marie en Theresa. Ze wonen en werken in Heartlake City. En daar is van alles te beleven! De vriendinnen in Heartlake City hebben ook veel dieren vrienden!

Lego Friends 41000 Plezier op het water

Zo is er van de Lego Friends serie een:

  • Jungle
  • Pretpark
  • theater/popsterren
  • Paarden manege
  • Strand/zee met een heuse dolfijn cruiser
  • luchthaven
  • Maar ook een supermarkt, school, hotel, cafe, huis etc.

Doordat er zoveel verschillende dingen zijn kan je een prachtig verhaal spelen met je lego friends. Je hebt verschillende maten dozen die variëren van €6,- tot €170. (paardenkamp) Je kan het dus zo duur maken als je wil!

Wat vinden wij ervan

Het Lego doosje wat Rhodé testte kost €6 dus dat is goed te doen. Rhodé is 5 dus ze moet het kunnen bouwen want de leeftijdsindicatie geeft 5-12 jr. Ze ging aan de slag. Netje de zakjes en het boekje uit de doos en alles overzichtelijk op een papier gelegd.

Lego Friends 41000 Plezier op het water

Het bouwen kan beginnen, stap 1 het bouwen van Kate (vriendin van Olivia) is zo gebeurt. Dan het bouwen van de aanlegsteiger, dit vond ze een makkie! Omdat ze duidelijk het boekje volgt, kan ze het geheel zelf bouwen, dit is ook erg leuk. De bouw duurde niet lang en ze kan er gelijk mee spelen! Kate heeft een jetski met daarachter op 2 flippers zodat ze eventueel kan duiken!

Voor de kinderen die net met lego gaan bouwen is dit een erg leuk doosje, zeker voor verjaardag of feestje van een vriendinnetje. maar ik denk dat ze vanaf een jaar of 9 denk ik het wel te eenvoudig vinden.

Lees ook:

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

11 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics