Thuisleven.com
Lassie Rijst & bonen Burger

Lassie rijst en bonen Burger

Elke week is het weer een weekmenu verzinnen. Sommige recepten komen regelmatig terug, maar soms wil je gewoon eens iets anders, toch?
Nu liep ik van de week langs de bak met 50% korting spullen en zag ik deze verpakking liggen van Lassie rijst en bonen Burger. Ik had ze nog nooit gezien en er ook nog niets van gehoord. Na de ingrediëntenlijst te hebben bekeken vond ik ze wel het proberen waard.

Dit zegt Lassie

Wie rijst zegt, zegt Lassie en andersom. Maar wist je dat we behalve rijst en andere graansoorten nu ook thuis zijn in peulvruchten? Best logisch eigenlijk, want bij Lassie zijn we altijd in voor iets nieuws. Probeer onze nieuwe rijst en bonen Burgers. Daarmee ze je in een handomdraai een bijzondere en smaakvolle maaltijd op tafel.Lassie Rijst & bonen Burger

Mijn ervaring

Koken, kneden bakken staat er op de verpakking. Het koken gaat gemakkelijk, het kneden na 20 minuten uitdampen ook. Ik haal uit de gehele verpakking van 250 gram, 5 nette burgers. Dan bakken, er vallen er twee wat uit elkaar. Zal wel aan mijn hamburger maak kunsten liggen. Als ze mooi bruin gebakken zijn belanden ze met wat roerbakgroenten in woksaus en rijst op het bord. Daar worden ze door de kinderen uitgebreid bekeken. “Is dit het vlees mama?”. Een vleesvervanger zeg ik ze. Bij mijn zoon ligt de burger na 2 seconden helemaal uit elkaar en is hij flink geplet. Mijn dochter proeft en trekt een vies gezicht. Ook mijn zoon vindt hem niet lekker en stopt hem onder een laag van zijn favoriete tomaten ketchup. Zelfs dan komt hij met moeite half op. Ik ga ook maar eens proeven en moet eerlijk zeggen dat hij bij mij ook niet in de smaak valt. Zijn het de kruiden of is het gewoon de textuur die ons tegenstaat? Rijst lusten we, linzen en bonen ook. Naast linzen en rijst zit er ook gedroogde paprika, ui, wortel en specerijen in dit product. Eigenlijk niets dat we niet regelmatig ook op tafel zetten. Ik denk toch dat het de droogheid is en de kruiden die we minder geslaagd vinden. Na het eten van de burger heb ik eigenlijk helemaal geen trek meer en laat ik de rest ook staan, jammer. Maar juist om te ontdekken wat wel en niet lekker is trekken we af en toe iets anders uit het schap dan normaal.

Lees ook:

Probeer jij ook zo graag andere recepten uit?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics