Selecteer een pagina

Den Haag is mijn stad. Ik ben er niet geboren, niet getogen maar ik heb wel een paar jaar gewoond en ik voel me er thuis. Het was de stad waar ik voor het eerst ging samenwonen met mijn (toen nog) vriend. En omdat we Sophie (dochter, 6 jaar) nog niet hadden maakten we graag lange wandelingen langs het strand en door de duinen van Schevingen. En waar denk je aan als je Schevingen zegt? Juist, Het Kurhaus. Het statige vijf sterren hotel recht aan de boulevard met een uitstraling van pure luxe. Het verbaasde me dan ook dat het Kurhaus helemaal geen eigen spa had. Tot nu dan. Want sinds deze week is de Amrath Kurhaus Spa & Beauty officieel geopend.

Het Kurhaus Spa & Beauty

Deze Spa is vrij toegankelijk voor de hotelgasten en is voorzien van een infraroodsauna, een Finse sauna en zelfs een stoombad. Afkoelen kan onder de luxueuze douches, waaronder een neveldouche en een regendouche, of gewoon in het zwembad natuurlijk.

Maar ook zonder overnachting kan je terecht in deze spa. Je kan er namelijk tal van beautybehandelingen ondergaan. Zo zijn er bijvoorbeeld heerlijke massages met kruiden, speciale schelpen gevuld met lavamodder of de luxe producten van Cinq Mondes. Ik onderging de Release back massage waarbij mijn masseuse mij kennis liet maken met de rugscrub en een heerlijk geurende, verzorgende mist die ze combineerde met de massageolie. Na 35 minuten onder haar handen zweefde ik de behandelruimte uit. Leuk detail: er zijn twee ruimtes voor de behandelingen. Eentje voor solobehandelingen en eentje voor duo’s. Zo kan je samen met je man, vriendin of zelf je (oudere) dochter genieten van alles dat Amrath Kurhaus Spa te bieden heeft.

De Spa

Tijdens mijn rondleiding vertelde de manager me trouwens met veel passie over de diverse lijnen die de spa gebruikt bij de behandelingen. Zo mag je rekenen op visagie, wenkbrauw- en wimperstylinig met de producten van Anastasia Beverly Hills en het exclusieve merk Karaja. De hand- en nagelverzorging werkt met OPI en de waxspecialiste gebruikt het al 70 jaar bestaande merk Perron Rigot.

Amrath Cosmetics

Maar wat nog veel spannender is, is het feit dat Amrath (het moederbedrijf van Kurhaus) ook met een eigen lijn aan gezicht- en lichaamsverzorging komt, simpelweg Amrath Cosmetics genoemd. Deze lijn bestaat uit zeven producten waaronder een bodylotion, toner en wash. Ze zijn zodanig ontwikkeld dat ze geschikt zijn voor de meeste huidtypes en ook gebruikt kunnen worden bij de beautybehandelingen in de spa.

Al met al is de nieuw geopende Kurhaus Spa & Beauty een fantastische toevoeging aan het toch al fantastische Kurhaus. Ik kan me goed voorstellen dat je hier een vriendinnendag, vrijgezellenfeest of romantisch dagje weg plant. Zeker omdat je na een dagje sauna en pamperen meteen even je make-up laat doen en de straat oversteekt voor een geweldige avond in het tegenover gelegen Holland Casino.

Lees ook:

Laat jij je graag verwennen?

* Een van onze gastbloggers ging op uitnodiging naar dit leuke pers-event.  *

Geverifieerd door ExactMetrics