Selecteer een pagina

Koffiezz heeft sinds kort er een paar nieuwe koffiesmaken erbij: koffie met wisky, rum en brandy. Maar dan zonder de alcohol en dus ook te gebruiken als je nog moet autorijden! Lees snel verder om te ontdekken hoe Koffiezz koffiebonen op een speciale manier bereidt heeft.

Koffiezz koffiebonen op een speciale manier bereidt

Op een bijzondere manier heeft Koffiezz echte whisky, rum en brandy gebruikt om de toch al smaakvolle Roast bonen (tevens van Koffiezz) te voorzien van een extra bite! Dankzij de uniek gevonden methode beleef je een ultieme smaakervaring bij een kopje koffie dankzij de heerlijke afdronk.

Zet deze speciale bonen echter niet te sterk, gebruik bij voorkeur een grove maling en voor een kopje ongeveer 70 (7 gram) bonen. Zo komt de unieke smaak het beste tot zijn recht. Serveer in kleine espresso kopjes of shotglaasjes. Door de hints van chocolade en fudge laat de rum versie zich ook erg goed smaken als cappuccino!

Koffie met echte whisky, rum of brandy

Deze nieuwe koffie is een heerlijk om te dag mee te beginnen maar wellicht nog leuker om de dag mee af te sluiten tijdens een heerlijk diner. Bovendien is het een origineel idee om cadeau te geven bij welke gelegenheid dan ook. Zowel voor hem als haar!

Lees ook:

Welke Koffiezz smaak lijkt jouw het lekkerste?

Geverifieerd door ExactMetrics