Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Alcoholvrije dranken > Koffiezz koffiebonen op een speciale manier bereid

Koffiezz koffiebonen op een speciale manier bereid

Koffiezz heeft sinds kort er een paar nieuwe koffiesmaken erbij: koffie met wisky, rum en brandy. Maar dan zonder de alcohol en dus ook te gebruiken als je nog moet autorijden! Lees snel verder om te ontdekken hoe Koffiezz koffiebonen op een speciale manier bereidt heeft.

Koffiezz koffiebonen op een speciale manier bereidt

Op een bijzondere manier heeft Koffiezz echte whisky, rum en brandy gebruikt om de toch al smaakvolle Roast bonen (tevens van Koffiezz) te voorzien van een extra bite! Dankzij de uniek gevonden methode beleef je een ultieme smaakervaring bij een kopje koffie dankzij de heerlijke afdronk.

Zet deze speciale bonen echter niet te sterk, gebruik bij voorkeur een grove maling en voor een kopje ongeveer 70 (7 gram) bonen. Zo komt de unieke smaak het beste tot zijn recht. Serveer in kleine espresso kopjes of shotglaasjes. Door de hints van chocolade en fudge laat de rum versie zich ook erg goed smaken als cappuccino!

Koffie met echte whisky, rum of brandy

Deze nieuwe koffie is een heerlijk om te dag mee te beginnen maar wellicht nog leuker om de dag mee af te sluiten tijdens een heerlijk diner. Bovendien is het een origineel idee om cadeau te geven bij welke gelegenheid dan ook. Zowel voor hem als haar!

Lees ook:

Welke Koffiezz smaak lijkt jouw het lekkerste?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

41 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics