Thuisleven.com
Wereld Speelplein, Beesten Boule en Kikker Hop van Megableu.
Thuisleven.com > Buiten > Buitenspelen > Kikker Hop van Megableu

Kikker Hop van Megableu

Met de zomer in volle gang, is het tijd om naar buiten te gaan en te genieten van leuke activiteiten met het gezin. En wat is er nu leuker dan een interactief buitenspel dat zowel kinderen als volwassenen enthousiast maakt? In dit blogartikel gaan we dieper in op het spel “Kikker Hop” van Megableu, een spel dat plezier en actie combineert voor urenlang vermaak in de frisse buitenlucht.

Het spel

“Kikker Hop” is een buitenspel dat draait om snelheid, behendigheid en plezier. Het spel wordt geleverd in een handige meeneemdoos, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen, of het nu een tuinfeest, een barbecue of gewoon een dagje in het park is. Het spel bestaat uit kleurrijke lelies die stevig zijn gebouwd en tegen een stootje kunnen, zelfs in het ruige buitenleven. En als de lelies vies worden, kunnen ze gemakkelijk worden afgespoeld onder de kraan en buiten worden gedroogd.

Wereld Speelplein, Beesten Boule en Kikker Hop van Megableu.
Handig mee te nemen.

Mijn ervaring:

Ik ben dol op buitenspellen die het hele gezin samenbrengen en zorgen voor plezier en gelach. “Kikker Hop” heeft onze verwachtingen overtroffen. Het spel is eenvoudig te begrijpen en leuk om te spelen, zowel voor kinderen als volwassenen. De kleurrijke lelies voegen een vrolijke sfeer toe aan het spel en zijn duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen actief buitenspel.

Wat ik vooral leuk vind aan “Kikker Hop” is dat het spel zowel fysieke activiteit als denkvaardigheden bevordert. Het vraagt om behendigheid en snelheid, terwijl spelers strategisch moeten nadenken over hun volgende zet. Het is een geweldige manier om de hand-oogcoördinatie en reactietijd te verbeteren, terwijl je tegelijkertijd plezier hebt.

Productinformatie:

Het spel “Kikker Hop” is onderdeel van de buitenspelencollectie van Megableu. Het is ontworpen voor spelers van 6 jaar en ouder en kan gespeeld worden met 2 tot 6 spelers. De meeneemdoos met handvat maakt het gemakkelijk om het spel overal mee naartoe te nemen en de spelregels zijn eenvoudig te volgen. “Kikker Hop” is een geweldige keuze voor een zomerse middag in de tuin, een dagje op het strand of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Conclusie

Megableu is een bedrijf dat gelooft in de voordelen van buiten spelen voor zowel kinderen als volwassenen. Naast “Kikker Hop” bieden ze een reeks buitenspellen aan, zoals Wereld Speelplein en Beestenboule, die zorgen voor urenlang speelplezier en de ontwikkeling van fysieke en sociale vaardigheden bevorderen. Dus waar wacht je nog op? Laat de zomer beginnen met Megableu en geniet van onvergetelijke momenten vol spel en plezier!

Lees ook:

Wat zijn jouw favoriete buitenspellen?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics