Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Muziek > Kids Top 100 2019!!

Kids Top 100 2019!!

Het is weer swingen geblazen met de Kids Top 100 2019. Vooral in de auto hebben we muziek opstaan en als we willen dansen dan zetten we Just Dance op thuis zodat we nog wat moves kunnen leren. We leren nog altijd een boel nieuwe liedjes bij en nu met weer een nieuwe compilatie CD kunnen we straks een heleboel ook deels meezingen. Laat die zomer maar komen!

Productbeschrijving

De Kids Top 100 van 2019 bevat uiteraard de allergrootste hits voor en meer… 100 tracks in de mix op 2CD’s: met de populairste artiesten van dit moment zoals; Kinderen Voor Kinderen, Maan, Fource, Armin van Buuren, Mylene & Rosanne en vele andere.

Wat vinden wij van de CD’s

Zoals eerder vermeld, betreft dit een Compilatie CD. Hierdoor bevatten sommige nummers niet de volledige afspeelduur. Dit kan enigszins teleurstellend zijn, vooral als je favoriete nummers eerder eindigen dan je zou willen. Neem bijvoorbeeld het nummer van Davina Michelle, dat 20 seconden korter is dan het origineel. Toch is dit niet altijd een nadeel, omdat sommige nummers hier juist van kunnen profiteren. De CD bevat voornamelijk Nederlandse nummers, wat voor kinderen natuurlijk gunstig is, aangezien deze nummers doorgaans eenvoudiger te begrijpen en mee te zingen zijn.

Er zijn echter ook tal van vrolijke Engelse nummers die geschikt zijn voor kinderen. Deze leuke en opgewekte top 100 geeft je in ieder geval een heerlijk lentegevoel en doet je verlangen naar zonnig weer. Bovendien heeft CD 1 een speelduur van 1 uur en 18 minuten, en CD 2 heeft ook exact dezelfde tijdsduur. Dit betekent dat je deze CD’s perfect kunt afspelen tijdens een deel van onze autorit tijdens de zomervakantie.

Lees ook:

Luister jij ook graag naar muziek?

#Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

36 reacties

 • Wat een leuke winacties weer!! Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje Ylva! Dit vind ze vast geweldig voor in de auto en leuk voor onze auto vakantie dit jaar 🙂

 • Superleuk voor in de auto! Mijn meiden zijn dol op muziek en met deze cd’s is die autotrip zo voorbij!

 • Heel erg leuk voor de kinderen, ze houden erg van muziek, doe graag voor ze mee.

  Groetjes Anneliese

 • Mijn dochters hebben de hele dag muziek aan op hun gedeelde kamer. Soms levert dat ruzie op maar de CDs van de kids top 100 vinden ze allebei leuk. Zou voor de variatie wel leuk zijn als ze de nieuwe CD krijgen

 • Ik heb vijf kleinkinderen die van muziek houden.
  Ze houden allemaal van zingen en dansen en één is heel muzikaal en speelt op een instrument.
  Dus heel graag doe ik mee met deze winactie.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

  • Ja, is het niet prachtig.
   Heb er sinds kort nog twee bij.
   Mijn zoon gaat samenwonen met zijn vriendin, die twee kinderen heeft.
   Dan zijn het alweer zeven.
   Inderdaad , wat een rijkdom.

 • Mijn twee kinderen zijn dol op muziek. Ze gaan swingend en zingend het leven door, daarom doe ik natuurlijk voor ze mee!

 • Leuke actie !
  Doe graag mee voor m’n 7 kleinkinderen.
  Kunnen we zingen en dansen als ze bij oma op bezoek zijn.

 • Mijn dochter zegt altijd dat ze niet kan leven zonder muziek, zij is er dol op en ik ook. We hebben dezelfde muzieksmaak en dansen en zingen graag mee op de leuke muziek op deze CD’s.

 • Mijn dochter (8) heeft de oude cd-speler van haar vader op haar kamer staan en draait graag muziek alleen of als haar vriendinnen over zijn. 100 verschillende artiesten in 1 cd-box is eens iets anders dan een heel uur Katy Perry of the best of Britney Spears. Zou erg worden gewaardeerd door de rest van de familie 😉

 • Wat een leuke actie zeg! Hier drie kids in huis (5,7,9) welke erg van muziek houden. Als ze uit school komen moet er een muziekje opgezet worden. Dus deze cd zou erg leuk voor ze zijn.

 • Dat zou super leuk zijn!!! De laatste Kids Top 100 cd die wij gekocht hebben is vab jaren geleden. Het wordt hoog tijd voor een nieuwe! Super voor onderweg in de auto en met kinderfeestjes.

 • Zodra de muziek aan gaat begint dochterlief te dansen. Komende zomer zullen we aardig wat uurtjes in de auto doorbrengen, voor haar wordt het een stuk aangenamer met deze leuke cds.

 • Ik doe graag mee voor onze dochter Julia..Zij is gek op muziek en op dansen. Daarom wil ik deze winnen voor haar, zodat ze zelf op haar Cd spelertje de muziek kan starten en dansen als ze dat wil..

 • Leuk! Met deze cd’s is er weer een hoop nieuwe gezelligheid in huis. Nieuwe liedjes, nieuwe dansjes….wij loten graag mee.

 • Ik doe heel graag mee voor mijn 2 meiden: de vorige cd hiervan hadden we ook en die is helemaal grijsgedraaid! Gaan nu dus heel hard duimen voor de opvolger!

 • Over 3 maanden gaan we met onze jongens op vakantie naar Italië en ze zijn er nu al over bezig dat we dan wel leuke muziek moeten draaien in de auto. Deze cd gaan ze helemaal geweldig vinden, dus ik doe graag mee voor onze boys! Denk dat hij helemaal grijs gedraaid gaat worden als we hem winnen. 🙂

 • Oh super mijn meiden zijn gek op muziek. Lekker dansen, zingen en genieten. Vooral na school en onderweg. Dus ik doe graag voor ze mee

 • De CDs van kinderen voor kinderen kunnen wij inmiddels van voor tot achter mee zingen in de auto. Tijd dus voor iets nieuws! Heerlijk om de lange auto ritten zingend door te komen. Wij doen mee!!

 • Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Dit zullen ze helemaal te gek vinden. Heerlijk meezingen en dansen op hun favoriete liedjes

 • jaaaaaaaa leuk voor de kinderen,kunnen ze weer zingen dansen en springen.
  En een nieuwe cd is qua variatie voor ons als ouders ook wel fijn 🙂

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics