Thuisleven.com > Entertainment > Muziek > De leukste Kids Hits cd van 2018

De leukste Kids Hits cd van 2018

Zingen jouw kinderen ook allerlei liedjes die jij nog niet kent? Die van mij wel! Op school mogen ze soms liedjes kiezen die dan op het Digibord  in de klas worden afgespeeld. Ik schreef bijna gedraaid, maar dat is wel heel Old School, tegenwoordig is het bijna allemaal digitaal. Met de dubbel cd “de leukste KIDS HITS van 2018” ben je als ouder weer helemaal bij en kan jij straks ook voluit meezingen. Tot grote vreugde van je kinderen, of juist helemaal niet.

Cloud 9 Kids presenteert de dubbel CD De Leukste Kids Hits Van 2018!  Met maar liefst 40 van de beste tracks van het afgelopen jaar. Een verzamelalbum dat absoluut dus niet mag ontbreken in de kids hits collectie van ieder kind! Op deze CD staan o.a. tracks van; Fource, Kinderen Voor Kinderen, Kalvijn, Ronnie Flex, Maan, Mylene & Rosanne en vele andere super hits.

Wat staat er op cd1:

1. Kinderen Voor Kinderen – Kom Erbij!
2. Fource – Rise
3. Manou – Wings
4. Myl??ne & Rosanne – Summer Vibes
5. 4Life – Girlbo$$
6. Ymani – Partytime
7. Savanna – Stuck On Replay
8. Luca Gilliot – Zeg Mij
9. Kris Kross Amsterdam x The Boy Next Door feat. Conor Maynard – Whenever
10. Armin van Buuren – Blah Blah Blah
11. Regi feat. Jake Reese – Ellie
12. Josylvio, Hansie Esko – Hey Meisje
13. Nielson – Diamant
14. Snelle – Saus
15. Kevin Par?? – Ik Kom Eraan
16. Gio – Tevreden
17. Thys – Let It All Go
18. Loud Luxury feat. Brando – Body
19. Lost Frequencies feat. The NGHBRS – Like I Love You
20. Dimitri Vegas & Like Mike vs. David Guetta feat. Kiiara – Complicated

Wat staat er op cd2:

1. Girlys Blog – Landen Op Ibiza
2. Kinderen Voor Kinderen – De Tijger
3. Djamila – Misfits
4. Kalvijn – Nu Al Miljonair
5. Maan feat. Jonna Fraser – Spijt
6. Dunia Wengweng – Popcorn
7. OG3NE – Clouds Across The Sun
8. The Teenz – Hangen Met Jou
9. Jebroer feat. Gers Pardoel – Malu
10. Buddy Vedder – Los
11. Aliyah – Hope
12. Fource – Youth
13. Vinchenzo – Craving
14. Lucas & Steve – Up Till Dawn (On The Move)
15. Giefa Sparkle, Elaine & Devante Netkids feat. Jamie – Danstaal
16. Fleur – Buckle Up
17. Wulf – Switching Gears
18. Dave Dekker – Super Sint
19. Sita – Nog Eventjes Dan Komt Hij
20. Raak! – De Boot Van Sinterklaas
21. Myléne & Rosanne – Sinterklaasje, Heb Je Even

Verschil

Het verschil met bijvoorbeeld Kids Hits Zomer 2018 , is dat er hier op cd 2 nog wat Sinterklaasliedjes te horen zijn. Een heel dansbaar Sinterklaas cadeautje dus.  Verder zijn het op een enkeling na allemaal andere liedjes met een hoog meezing gehalte. Hij zit bij ons in de cd speler van de auto voor alle ritjes die op deze manier lekker swingend worden.

Lees ook:

*Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

20 reacties

 • Ik zou de dubbel cd willen winnen voor elise omdat: ze hiermee heerlijk kan dansen en zingen wat ook haar grootste hobby is.

 • Ik zou deze dubbel cd willen winnen voor mijn oudste dochter die lerares is van groep 3 en dan kan ze lekker naar muziek luisteren met de kinderen of heerlijk meezingen met de klas voor een leuke sfeer tijdens de les. Muziek maakt je lekker ontspannen en relaxed.

 • Ik zou deze cd graag willen winnen voor mijn groep 5/6 zodat we deze leuke liedjes nog vaker kunnen luisteren, zonder altijd het (ons slecht funcionerende, wordt volgend jaar vervangen, oude) digibord aan te moeten zetten.

 • Ik zou deze cd wel willen winnen voor mijn zoon Bart omdat hij geweldig veel van muziek en dansen houdt en dit een leuke verrassing voor hem zal zijn!
  Hij heeft een enorme rottijd achter de rug en dit zou hem toch weer een beetje opvrolijken om een super leuk cadeau te winnen!

 • Ik zou graag de dubbel cd willen winnen voor mijn 2 meiden, omdat de cd die ze nu hebben inmiddels is grijsgedraaid! En papa en mama inmiddels de oren uitkomt haha…

 • Ik zou de dubbel cd willen winnen voor Thomas omdat: Hij gek is op muziek. Boven op zijn kamer in zijn eigen radio en beneden in de woonkamer zitten haast altijd kinder cd’s die meneer als een echte dj al weet te bedienen. In de zak van sinterklaas zit al een discolamp voor op zijn kamer, met deze dubbel cd erbij is het feest dan helemaal compleet

 • Ik zou de dubbel cd willen winnen voor mijn kleindochters, omdat ze graag meezingen met alle bekende kinderliedjes en omdat ze deze cd op wintersport mee kunnen nemen om zich in de auto niet te hoeven vervelen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag weer mee.

 • Ik zou graag willen winnen voor Lisanne, omdat ze bij a jarig is en dan weer een fijne nieuwe cd met nederlandse liedjes kan draaien, lekker dansen en zingen!

 • Ik zou de dubbel cd willen winnen voor dochter Elisa die net 10 jaar geworden is, omdat: swingen met haar leeftijd in opgeblazen folieballonnen nét wat leuker is op deze toffe cd!

 • Ik zou deze dubbel cd willen winnen voor bas,omdat ik wel toe ben aan een ander repertoire van hem:ik heb nu al zo vaak andre hazes zijn leef moeten horen

 • Ik zou de dubbel cd willen winnen voor Britt❤, omdat ze bijna 8 jaar wordt en hier SUPER SUPER SUPER SUPER blij van zou worden☺

 • Ik zou de dubbel cd willen winnen voor kleindochter Lise omdat: ze dol is op dansen springen en leuke liedjes zingen

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics