BigBen kinderwekker met nachtlamp.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Lampen > BigBen kinderwekker met nachtlamp voor een goede nachtrust

BigBen kinderwekker met nachtlamp voor een goede nachtrust

Bigben heeft een nieuwe lijn kinderwekkers op de markt gebracht. Deze wekkers zijn uitgerust met een nachtlamp. Dat maakt het een multifunctioneel apparaat dat op iedere kinderkamer tot zijn recht komt. Met de keuze uit panda (Bao), konijn (Baxter) en kikker (Trevor) is er voor elk kind wel een match. Kortom een praktisch en leuk apparaat voor in alle kinderslaapkamers. En een leuke cadeautip voor de donkere dagen voor Kerst!

Gebruiksvriendelijke bediening

De Bigben kinderwekkers zijn heel makkelijk te bedienen. Qua bediening hebben ze aan de achterzijde drie drukknoppen en een draaikop. Aan beide zijden (armen) een + en een – knop. Daarnaast zijn beide oren te verzetten om gebruik te kunnen maken van de verschillende functies.

De vele functies van de BigBen kinderwekker.
Naast wekker en nachtklamp is Trevor de kikker ook een klok!

De functies van de Bigben Kinderwekker

Ten eerste de elektrische kinderwekker. Er zijn drie verschillende wekmelodietjes die ook nog eens op verschillende volumes in te stellen zijn.
De digitale klok is eenvoudig op tijd te zetten. De klok is in te stellen op een 12 of 24-uurs weergave. Daarna kan het display gedimd worden op 4 niveaus tussen de 0 en 100%.
Vervolgens is ook de ingebouwde nachtlamp gemakkelijk te bedienen. Het licht komt uit het witte onderste gedeelte van het dier. De felheid van het licht is op drie niveaus van intensiteit in te regelen.

Onze ervaring met de Bigben kinderwekker Trevor

“Het is een … Kikker!” “En een klok!” “En hij geeft licht!” Kortom een zeer enthousiast kind maakt ruimte voor een mooi plekje voor de nieuwe wekker. Alleen de tijd heb ik van tevoren ingesteld, want klokkijken is niet zo haar ding. Reden te meer om voor een digitale kinderwekker te kiezen. Aan alle knoppen en oren wordt gedrukt of gedraaid totdat het helemaal naar haar zin is. Ze kan bijna niet wachten tot bedtijd. Ik heb wel het idee dat het nachtlampje op zijn felste stand gezet wordt om er een boekje bij te kunnen lezen. Helemaal prima trouwens. Wat is wel jammer vind is dat het apparaat zichzelf niet uitschakelt na enige tijd. Met een apparaat op netvoeding is de kans aanwezig dat het licht gedurende dag (of nacht) blijft branden. Dochterlief wordt tegenwoordig vrolijker wakker en staat zelfstandig op. De avond tevoren legt ze haar outfit klaar. Op naar meer zelfstandigheid!
Nb. op Thuisleven TikTok zal ik een filmpje uploaden van de kinderwekker in gebruik.

Informatie

Bigben Kinderwekker- Trevor de kikker, Bao de panda en Baxter het konijn.
Twee functies: Wekker & Nachtlamp.
Drie originele melodieën om wakker mee te worden.
Instelbaar alarmvolume.
Instelbare lichtintensiteit 10% / 50% / 100%.
Analoge tijdsweergave.
Dimbare klokdisplay 0% / 10%/ 30% / 100%.
Netvoeding 230V.
Afmetingen van de kinderwekker: 12,6 cm x 18,6 cm x 12,6 cm (L x B x H).
EAN: 3499550386998.

Lees ook:

Word je kindje makkelijk wakker?

*voor het schrijven van dit artikel heb ik een exemplaar ontvangen*

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics