Thuisleven.com
Kerstmis met Hema

Kerstmis met Hema

Afgelopen dinsdag – de dag na Sinterklaas- trapte Hema kerst af met een heus bloggerevent, geheel in kerststijl. Alles voor Kerst, van serviesgoed tot hapjes en van make-up tot outfits, aan alles was gedacht. En om je extra goed op weg te helpen waren er zelfs workshops in wijnselectie en cadeautjes inpakken. Kijk je mee?

Kerstmis met Hema

Bij binnenkomst kreeg iedereen een heerlijk alcoholvrij apperetiefje– Hugo. Ik kende dit niet, maar het smaakt een beetje naar cider en gegarneerd met een takje rozemarijn ziet dit er super chique uit. Zeker een aanrader. Ook had Hema een leuke tafel vol met zoete en hartige hapjes. Ideaal als je bijvoorbeeld liever een kerstborrel doet of gewoon van een lopend buffet houdt. Dit jaar hebben ze zelfs hun beroemde tompouce in een kerstjasje gestoken!
Ook met de mode kan je alle kanten uit. Een little black dress voor jou én je dochter? Geen probleem! Liever casual in een ugly christmas sweater? Hema heeft zelfs meerdere opties. Zelfs voor de allerkleinsten. Hoe schattig is die pinguïntrui? Een tijdje geleden werd de nieuwe nagellakcollecie (meer dan 100 kleuren!) geïntroduceerd. Dit seizoen heeft Hema er nog meer toegevoegd, speciaal in die shimmery, smokey kerstkleuren die je ook in de make-upcollectie terugziet.

Cadeauwinkel

Hema is allang niet meer een gewone huishoudwinkel. De winkels liggen vol met leuke hebbedingetjes en kleine cadeautjes voor onder de boom. Ik spotte deze leuke sneeuwglobes voor de kleintjes en deze stoere collectie aan herencadeaus. Die je trouwens nu ook superleuk kan inpakken met alle Hema inpakpapiertjes, lintjes en decoraties! Voor mij zelf was voor al de gedekte tafel een genot. Hema dekte deze met simpele, witte borden maar kleedde het aan met gouden bestek en servetjes. Een dennentakje op het bord als deco maakte het helemaal af. Nog één laatste tip voor iedereen die niet weet wat hij moet geven. De weken in aanloop naar de kerst gaat er een speciale grafeermachine op tournee langs de 10 grootste Hemafilialen van Nederland. Deze grafeermachine maakt een gepersonaliseerd item van boekjes, snijplankjes en zelfs aluminium objecten.

Kerstmis met Hema

Lees ook:

* Een van onze gastbloggers ging op uitnodiging van Hema naar dit leuke pers-event *

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics