Thuisleven.com
ISO tune Professionele Bluetooth-gehoorbeschermer PRO oordopjes.
Thuisleven.com > Entertainment > Gadgets > ISO tune Professionele Bluetooth-gehoorbeschermer PRO oordopjes

ISO tune Professionele Bluetooth-gehoorbeschermer PRO oordopjes

Laatst las ik de blog hierop Thuisleven over de Inklapbare Megabass Bluetooth Koptelefoon met winactie (gesloten) van Bluetoothkoptelefoons.nl. Nu met mijn fit bit versa was ik nog op zoek naar Bluetooth oordopjes voor tijdens het rennen. Met alle auto’s die soms voorbijkomen is een luisterboek niet altijd goed te verstaan en tijdens het rennen vind ik het juist zo fijn om een luisterboek op te zetten. Dus ging ik op zoek naar oordopjes die ook noise canceling hebben. Maar oordopjes met noise canceling zijn erg duur en ik ging op zoek naar een alternatief die ik ook tijdens mijn hobby werkzaamheden zou kunnen gebruiken. Zo kwam ik op de site gereedschap pro.nl. Zij zijn nu nog de enige aanbieder in Nederland die de ISO tunes pro verkopen.

Wat is er zo uniek aan deze professionele ISO tune gehoorbeschermers

Wat is er zo uniek aan de professionele Bluetooth gehoorbeschermer pro. Dit is niet zomaar gewoon een Bluetooth oordopjes dit is gehoorbescherming. Dus of ik nu aan het lassen ben, stofzuigen of aan het rennen buiten mijn oren zijn veilig tegen teveel geluid. Ik kan mijn muziek of luisterboek goed horen en bescherm tegelijkertijd mijn gehoor. Eigenlijk zijn deze ISO Tunes gemaakt voor op de werkplaats, het zijn licht gewicht, duurzame oordopjes die harde geluiden blokkeren terwijl ik verbonden ben met mijn telefoon en met mijn fit bit versa. Wat betekent dat ik ook telefoongesprek aan kan nemen of gewoon mijn muziek kan streamen.

Mijn ervaring met de ISO tunes koptelefoon

ISO tune Professionele Bluetooth-gehoorbeschermer PRO oordopjes.

Deze oordopjes hebben hele speciale ComplyTM dopjes met traag schuim zodat ze altijd perfect in je oor passen. Ik heb de allerkleinste dopjes genomen omdat ik een kleine gehoorgang heb. Voor ik ze in doe knijp ik de foam klein en doe ze in mijn oren omdat ze daarna rustig uitzetten passen ze precies in mijn oren. Dat betekent dat er ook geen andere geluid naar binnenkomt dan dat wat de dopjes uitzenden. Ook hebben zij een stabiliteit ondersteuning dat is een geheugen draad die je om je oren heen klemt. Dat betekent dat ik ze de eerste keer rustig om mijn oor buig en zo blijven ze goed op hun plek zitten ze veren niet terug maar blijven passend op mijn oren. Daarnaast zijn ze zweet en waterbestendig zodat ik ook in de regen kan rennen als ik dat zou willen. Ik kon ze zelf installeren dus dat was niet moeilijk, zowel de telefoon als de Fit Bit konden heb gemakkelijk vinden.

Wat zit er in de verpakking

ISO tune Professionele Bluetooth-gehoorbeschermer PRO oordopjes.

Aller eerst natuurlijk de oordopjes zelf daar zit een klein ingebouwd besturingsmechanisme in. Daarmee kan je je volume harder en zachter zetten gesprekken opnemen en natuurlijk muziek aan en uitzetten. Hij komt met een mooi beschermhoesje en drie paar Comply TM memory foam oordopjes in verschillende maten. Ook zitten er speciale rubberen oordopjes bij die je gehele gehoorgang ook afsluiten. En een oplaadkabel.

Goed om ook te weten

Deze oordopjes hebben 27 DB ruis onderdrukkingswaarden je kunt er 10 uur muziek mee afspelen of gesprekken voeren en hij is 240 uur stand-by. Hij heeft een volumelimiet van 85 DB, achtergrond ruis onderdrukking voor telefoongesprekken en hij elimineert steady state geluiden zoals straalmotoren, grasmaaiers, ventilators en stofzuigen voor duidelijke oproepen in luide omgevingen.

Dus ook al is mijn hobby lassen luidruchtig. Ik kan wel mijn favoriete boek gewoon blijven luisteren en ook tijdens het rennen hoor ik niet alle auto’s langs racen. En dat terwijl ik fijn kan door luisteren. Ik ben er erg tevreden over en ben nog geen gelijke oordoppen met gehoorbescherming tegen gekomen.

Vind jij dit ook een goed alternatief voor Noice canceling?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics