Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Inklapbare Megabass Bluetooth Koptelefoon met winactie (gesloten)

Inklapbare Megabass Bluetooth Koptelefoon met winactie (gesloten)

Tegenwoordig draait veel om internet. Zo moeten de jongste kinderen van mij zelfs al huiswerk maken op een tablet, pc of laptop. Topografie en rekentuin zijn haast een vast onderdeel van de week. Doen ze dit niet, dan ziet de juf dit op school en volgen er consequenties. Mijn mening hierover zal ik maar even voor mij houden…
Afijn met 4 kinderen die elke dag hun huiswerk maken of een spelletje spelen, kun je je indenken dat het geluid niet om aan te horen is. We zijn dan ook op zoek gegaan naar een goede oplossing. Zoals bijvoorbeeld de Inklapbare Megabass Bluetooth Koptelefoon van mijn jongste zoon.

Bluetooth koptelefoon

De voordelen van een draadloze koptelefoon is natuurlijk het draadloze gedeelte. Dankzij de verbinding via bluetooth speelt het geluid zich keurig af, zelfs als je even met de koptelefoon tussendoor iets moet pakken in een andere ruimte. Mocht je aan het luisteren alleen niet genoeg hebben dan kun je uiteraard ook kiezen voor een draadloze headset. Omdat we daar nog niet mee bezig zijn met de kinderen vinden we dit overbodige luxe.

Wat vinden wij van de inklapbare Megabass Bluetooth Koptelefoon?

Als we jongste zoon laten kiezen in de webshop ziet hij de inklapbare megabass bluetooth koptelefoon met blauwe kleuren. Na ontvangst pakt hij hem meteen uit en wilt hem uiteraard meteen testen. Als ik later zijn kamer in kom, schrik ik mij helemaal een hoedje. Daar ligt de koptelefoon met een hele rare knik erin. Zoonlief moet heel hard lachen en zegt: “Mama je kunt hem inklappen!”. Ik kijk er eens beter na en inderdaad hij is echt in te klappen. Grappig!

Omdat het hem zelf niet lukte om de koptelefoon draadloos te gebruiken, heeft hij de bijbehorende kabel gebruikt. Hiermee heeft hij, zoals hij zelf zegt, perfect geluid. Omdat hij het ook draadloos moet doen ga ik uiteindelijk wat spelen met het apparaat. Geheel gemakkelijk ging dit niet en vraag me ook niet hoe ik het uiteindelijk voor elkaar heb gekregen maar het is me op den duur gelukt om de koptelefoon via bluetooth te connecten. Nu maar hopen dat dit de komende tijd goed blijft en ik mij niet nog eens hierin hoef te verdiepen.

Nu kan ik mij dan ook focussen op de wireless earbuds die de oudste zoon graag wilt hebben.

Winnen

Wij mogen van Bluetoothkoptelefoons.nl €25,00 shoptegoed weggeven. Wil jij dit winnen, laat dan een leuke reactie achter met geldig e-mail adres en like de Facebookpagina van Bluetoothkoptelefoons.nl.

Wil je echt heel graag winnen dan kun je je kansen verhogen. Lees hieronder hoe je dat kunt doen. Dit is echter niet verplicht!
Door reacties achter te laten op onze blog (dus bij andere reviews, recensies en blogs) en/of social media kanalen krijg je extra winkansen (afhankelijk van hoe actief je hierin bent).
Ook kun je je kansen verhogen door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en/of Pinterest. Voor elk kanaal dat je volgt krijg je één extra winkans. Delen en taggen op Social Media stellen wij op prijs en belonen we met een extra winkans.

Op 26 september 2018 maken wij de winnaars bekend in de W.O.W. blog. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Win(naar) pagina.

Miranda

Vriendin van Tom en moeder van Daan (14), Vera (12), Tim (10) en Iris (8).
Houdt van: vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, luieren in de tuin met mooi weer, gamen, kinderboeken (voor) lezen, koken, D&D spelen met vrienden en meer.

16 reacties