Thuisleven.com
De Vintage led lampen van ThatsLed.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Lampen > Interieurtip- de Vintage led lampen van ThatsLed

Interieurtip- de Vintage led lampen van ThatsLed

Al in ons appartement hebben we de overstap naar led verlichting gemaakt. Het is energiezuiniger en de lampen gaan langer mee. Langzaam maar zeker hebben we alle peertjes en bolletjes vervangen. Het leuke aan verhuizen is dat je soms ook nieuwe spulletjes mag kopen. In ons geval bleven er een aantal plafonnières achter in ons appartement en moeten we wel op pad voor nieuwe lampen.

e Vintage led lampen van ThatsLed

Nieuwe lampen kopen

Er zijn tegenwoordig niet veel lampen met een kap meer te koop. De meeste moderne lampen kenmerken zich door een open structuur. Industriële lampen met een frame van draadstaal of zelfs alleen maar een gloeilamp aan een fitting. We zochten een nieuwe lamp voor op de meisjesslaapkamer van de oudste. Ze mocht zelf kiezen en na lang dubben koos ze een wandlamp. Een houten frame met een touw en een bungelend peertje daar aan hangend. Voor in onze gang slaagden we met een zwarte draadlamp in een soort diamantvorm. In hetzelfde thema maar dan iets wijder opgezet een industriële draadlamp voor op onze slaapkamer. Wat deze lampen gemeenschappelijk hebben is dat het peertje in het zicht is. Er hangt geen kap voor, dus het mag wel een in het oog springend item zijn.

ThatsLed led lampen

Tijdens onze zoektocht kwamen we uit bij ThatsLed, zoals de naam al doet vermoeden een specialist in led verlichting. Nieuw in het assortiment bij ThatsLed zijn vintage led lampen GOLD met gedraaid filament. Het glas is gebronst en geeft een warme gouden gloed. Deze lichtkleur wordt extra warm wit genoemd. Omdat de lampen bij ons in het zicht hangen, geeft het gedraaide filament een speels effect. Ze zijn hierdoor een ideale vervanger voor de kooldraadlampen.

e Vintage led lampen van ThatsLed

De vintage led lampen variëren in grootte en vorm. Van een druppelvorm tot een bol van 95 tot zelfs 125 mm doorsnede. Wij hebben het teardrop model gekozen, de ST64 Edison. De vintage led lamp heeft een E27 fitting. Dat is een zeer gangbare fitting en past in alle drie onze nieuwe lampen. Met 4 watt en een lichtopbrengst van 180 lumen slaagt deze led lamp er in mooie patronen op het plafond te tekenen. Ook kan dochterlief met gemak een boekje lezen in bed en o. En de led lamp is desgewenst te dimmen, wat willen we nog meer?

Lees ook:

Ben jij al overgestapt naar led verlichting?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Dat was mij trouwens ook opgevallen. Er zijn bijna geen lampen met een lampen kap meer. Ergens vind ik dat juist ook wel iets hebben. Vooral omdat een ‘licht bol’ nu ook in leuke vormen te krijgen is, bijvoorbeeld in een diamant vorm. Wij zijn ook onderhand overgestapt naar ledverlichting!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics