Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Ingrediënten > Honing-Soufflé van Lekker Honing

Honing-Soufflé van Lekker Honing

Als ware honingliefhebber heb ik de meeste honingproducten wel al eens voorbij zien komen. Maar Honing-Soufflé… Daar heb ik nog nooit van gehoord. Tijd dus om hier meer over weten te komen.

Honing-Soufflé

Nieuw en uniek in de wereld van de honing is de Honing-Soufflé. Deze bijzondere mix van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een pure honing met een fijne delicatesse. De Honing-Soufflé bestaat uit bijzondere soorten zoals gedroogde bessen, noten, fruit en zelfs bloemen. Deze geven de honing een bijzondere verrassing.

Geheel nieuw is het overigens niet. Honing-Soufflé werd namelijk in 1928 al uitgevonden. Doordat er een lange periode op een speciale manier door de honing wordt geroerd, en deze op een lage temperatuur wordt bewaard, veranderd de samenstelling. Zo ontstaat er een delicate staat, waarbij alle nuttige eigenschappen van de honing en ingrediënten wordt bewaard.

Wat vinden wij ervan?

We hebben van Lekkerhoning.nl maar liefst 4 verschillende potjes Honing Soufflé mogen ontvangen. En zo staan hier nu de smaken:
Wilde aardbei, Mango en passievrucht, Pinda’s met gezouten karamel en Pistache voor mijn neus. Wat een ongelooflijke straf… NOT!

Hoe ga ik testen? Uiteraard als eerste door de smaken puur te proeven. Voor elke smaak neem ik een lepel en tussendoor eet ik een droog koekje en spoel dat af wat met water. Wat mij gelijk op valt is dat de textuur hetzelfde is als bij gewone honing.
De smaken zijn echter zeer bijzonder, maar ontzettend lekker. Ook op een beschuitje smaakt het fantastisch. Ik weet zeker dat deze smaken in de smaak vallen bij onze aankomende high-tea party op dochters verjaardag.

Tip: ook lekker op ijs, pannenkoek, in de thee, op een boterham, enz.

Welke smaak lijkt jou lekker?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

36 reacties

 • Mij lijkt de pinda karamel zeezout het lekkerste. Maar aangezien ze handige potjes van 30 gram hebben zou ik alle smaken bestellen om uit te proberen.

 • Pinda’s met gezouten karamel. Deze lijkt me lekker en zou ik ook met de bon graag willen bestellen.

 • Honing, heerlijk <3! Ik vond het erg moelijk een keuze te maken, maar de smaak Pistachenootjes lijkt mij erg interessant!
  Mocht ik winnen dan zou ik graag verschillende smaken honing halen, ook super leuk om cadeau te doen!

 • Bijen hebben bij mij een bijzondere plek in mijn hart, paar jaar terug is in onze tuin een volledig bijenvolk gestrand in een dennenboom. Om de bijen te beschermen hebben we de bijenvereniging gebeld, er kwam een imker naar ons toe, niet in woorden te omschrijven hoe bijzonder die vangst is. De klomp bijen wordt gevangen, als de koningin daarin zit gaat de rest van de bijen mee, zo niet gaat alles eruit 700 tot 1000 stuks. Heel interessant was de uitleg die we kregen over de bijen, die allemaal een eigen taak hebben. De imker was dankbaar voor het nieuwe bijenvolk, en wij dat ze weggehaald werden;). Heel blij zou ik zijn met deze cadeaubon, toepasselijk gezien het verhaal ga ik als eerste de dennenhoning bestellen heel benieuwd ben ik naar de Honing souffle pistachenootjes en de smaak pinda’s met karamel, de heerlijke bloemenhoning staat ook op mijn verlanglijstje en niet te missen de BEE-babbels.

 • Mango en Passievrucht lijkt me heerlijk voor de zomerdagen! Ik ben gek op honing. Heerlijk voor in de muntthee! Duimen!

 • Zou ik graag cadeau doen aan mijn papa, hij eet dagelijks honing. Op brood, in zijn koffie, … hij vindt dit zo ook lekker. Ik wil hem hier graag mee verrassen

 • Er staat zoveel op de site! De honing met smaakjes bv, of de verzorgings producten ik doe heel erg graag mee! De smaak die mij lekker lijkt is de wilde aardbeien. Al ben ik ook zeer benieuwd hoe honing met zeezout karamel zal smaken! Ik doe heel erg graag mee voor deze bijzondere prijs!

 • Die met pinda’s en gezouten karamel lijkt mij erg lekker! Daarnaast zou ik van het shoptegoed ook rauwe honing kopen. Het hele gezin is hier gek op honing, het liefst honing die rechtstreeks bij een imker vandaan komt.

 • Aankomende winter, in februari word ik 41. De meeste mensen met wie ik omga zijn jonger dan ik, dus stiekem zie ik er een beetje tegenop en voel ik me best oud. Ik heb gevoel dat ik als ik de 40 ben gepasseerd, ik wat rustiger aan moet gaan doen met feestjes en festivals en wat volwassener en serieuzer in het leven moet (of zal) staan. Mijn biologische klok begint nu ook wat harder te tikken en ik weet niet hoe de zomer er volgend jaar uit zal zien, er kan van alles veranderen. Daarom nog een reden (en misschien wel de meest dringende reden) voor mij om deze zomer er optimaal van te kunnen genieten. Dit is de ultieme kans om te vieren dat we nog “young, wild and free” zijn, en daarom hoop ik echt heel heel heeel erg (en zal ook elke dag een gebedje doen) dat ik degene mag zijn die deze mooie prijs mag winnen.

  Al met al gaat het sowieso een memorabele zomer worden, maar ik weet dat het een EPIC adventure wordt als wij dit winnen. Dus please please pleasee let us win!

 • Voor mij als liefhebber van heerlijke honing maar óók van noten lijkt mij de Honing-Souffle Pistachenootjes een “match made in heaven”! Maar ook alle andere honing en honingproducten van Lekkerhoning.nl lijken mij meer dan het proberen waard! Ik zou er bijna een studie aan moeten wijden, zóveel heerlijks zie ik daar, echt voor het grote genieten!

 • Het klinkt zeer aanlokkelijk deze honingsmaken, ben er reuze benieuwd naar. Ik zou voor de bon dan ook deze Honing Soufflé voor kopen!!

 • Het water loopt me in de mond bij Pinda’s met gezouten karamel. Dat in combinatie met honing wordt mijn ochtendbeschuitje echt een gebakje!

 • Wat een fijne honing producten!
  Ik ben heel erg benieuwd naar de Honing Souffle Pinda’s met gezouten karamel.
  Wat ik zou kopen met de cadeaubon ?
  Allereerst de gemengde Honingdrop, omdat ik gek ben op drop.
  En de Honingtoren lijkt mij wel wat.
  Een potje Wilde aardbeien lijkt mij ook heel lekker.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Klinkt echt heerlijk. De mango passievrucht lijkt me het meest bijzonder, die zou ik wel graag willen proberen. Oo hier gebruiken we vaak honing, in d eyoghurt of door de thee.

 • Oeeeh de honing souffle met pinda’s en gezouten karamel lijkt me echt zalig! Perfect voor op een wafel of lekker door de kwark!

 • Pistache lijkt me erg lekker, om je vingers bij af te likken! Die zou dan ook zeker in mijn winkelmandje gaan als ik de 20 euro bon win. Maar ik zie dat ze ook heerlijke verzorgingsproducten hebben .. #dillema

 • Ik zou gewoon voor de honing gaan en dan de mango. Beide smaken in 1. Ben erg benieuwd naar de combinatie. En dan gewoon puur op een beschuitje.

 • Ook een honing liefhebber hier. Doe het vaak in mijn thee. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de smaak honing-Souffle Wilde aardbeien. Lijkt mij heerlijk.

 • Wat een ontdekking om hier over de honing-soufflé te lezen in je blog. Ik ken dit product nog helemaal niet, terwijl het al veel prijzen gewonnen heeft zoals Best Innovatief product en 11 medailles voor product van het jaar. Ongelooflijk dat dit product nog bij zo weinig. mensen bekend is. Ik ben heel benieuwd naar de pistache smaak. Met de cadeaubon zou ik een cadeauset honing-soufflé bestellen om zoveel mogelijk verschillende smaken te kunnen proeven!

 • Ik zou die honing-soufflé Pinda’s met gezouten karamel zeker gaan proberen. Ook zie ik diverse soorten/smaken honing staan, die ik graag zou proeven (denk aan citroen, Thijm, dennen en koffiebloesem ) . Ik kan zeker hier ’n heel mooi pakket voor mezelf van samenstellen.

 • Wat lekker…tenminste dat lijkt me lekker..vooral de Honing soufflé wilde aardbeien.
  Zou ik graag willen proberen 🙂

  As ik een cadeaubon win ga ik voor de Lekker honing verzorging,daar ben ik toch wel nieuwsgierig naar geworden.

 • ik ben dol op honing gebruik het altijd en overal
  deze smaken ken ik nog helemaal niet, ik zou heel graag kennismaken

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics