Thuisleven.com
Snelcursus WK voorspellen.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Gezondheid en Welzijn > Sport > Hoe kun je het WK 2022 voorspellen als je niks van voetbal weet?

Hoe kun je het WK 2022 voorspellen als je niks van voetbal weet?

Het WK staat voor de deur en het speculeren op de resultaten is in volle gang. Onder collega´s en vrienden in het hele land wordt gewed op de uitslag van het toernooi, maar waar zet je op in als je helemaal niets van voetbal weet? We hebben een wed expert ingeschakeld om je een snelcursus WK voorspellen te geven voor een grotere kans op succes!

In 3 stappen het WK 2022 voorspellen

Aan onze zijde hebben we sportwedexpert Sander van Bettingbonus.com, dit is een website met bookmaker bonussen en andere info over sportwedden. 
Sander vertelt ons dat een goede WK voorspelling uit maar drie stappen hoeft te bestaan, namelijk het maken van een overzicht van bookmakers, sportsbooks en quoteringen. Op die manier klik je in een paar minuten een overzicht bij elkaar van de winkansen per team. 
Deze winkansen zijn niet uit de lucht gegrepen maar zijn gebaseerd op ingewikkelde instrumenten die kansberekeningen toepassen om voorspellingen te doen. Deze voorspellingen zijn vaak juist of liggen heel dicht bij de daadwerkelijke resultaten, hierdoor kun je zonder enige kennis van voetbal misschien wel de beste WK voorspellingen doen van iedereen.      

Stap 1: Maak een overzicht van alle bookmakers

De eerste stap voor een goede WK voorspelling is het maken van een overzicht van legale Nederlandse bookmakers. 
Bookmakers zijn wedkantoren waar spelers geld kunnen inzetten en ze trekken grof geld uit om juiste kans voorspellingen te doen voor het WK en andere competities. Dit is dus een perfecte bron om informatie vandaan te halen. 
Heb je geen tijd om zelf alle bookmakers bij elkaar te zoeken? Dan vind je op deze pagina een overzicht van de beste bookmakers

Stap 2: Zet de sportsbooks op een rij

Nu je eenmaal een overzicht hebt van de bookmakers is het tijd om hun sportsbook te bekijken. Dit is niets anders dan een overzicht van de weddenschappen op hun website. 
Hiervoor ga je links in het menu naar ´voetbal´ en selecteer je vervolgens het wereldkampioenschap als competitie. Nu zie je een overzicht van de wedstrijden met daarbij een hoop getallen zoals 3.10 en 1.60 enzovoort. Dit zijn zogenaamde quoteringen.

Stap 3: Zoek quoteringen op en vergelijk

De quoteringen drukken een winkans uit en de mogelijke opbrengst als een weddenschap uitkomt. Bij een quotering van 1.60 ontvang je bijvoorbeeld 1,6x je inzet als je de weddenschap wint, bij een quotering van 4.20 win je 4,2x je inzet. 
We kunnen echter nog iets halen uit quoteringen, namelijk hoe groot de kans is dat een weddenschap uitkomt. Sander vertelt ons dat hoge quoteringen minder vaak uitkomen dan lage quoteringen, met hoge quoteringen moedigen bookmakers spelers slechts aan om in te zetten op onwaarschijnlijke uitslagen. 
Met deze kennis hebben we goud in handen. We kunnen nu namelijk door alle sportsbooks scrollen en zien in een oogopslag welk team de favoriet is bij iedere wedstrijd. 
Staat de quotering van Nederland op 1.70 terwijl die van de tegenstander op 5.10 staat? Dan weet je vanaf nu dus dat de kans ongeveer drie keer zo groot is dat Nederland deze wedstrijd gaat winnen. 
Pak de weddenschap er maar bij! Nu ben je klaar om het WK 2022 te voorspellen!

Geïnteresseerd geraakt in WK weddenschappen? Lees hier meer informatie over hoe je kan wedden op het WK van 2022

Lees ook:

Kijk jij ook al uit naar het WK?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics