Thuisleven.com
Het WK 2022 kijken in (iets teveel) stijl.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Gezondheid en Welzijn > Sport > Het WK 2022 kijken in (iets teveel) stijl

Het WK 2022 kijken in (iets teveel) stijl

Het wereldkampioenschap voetbal staat voor de deur en het wordt een WK als nooit tevoren. Het is namelijk voor het eerst in de geschiedenis dat het grootste voetbaltoernooi ter wereld in de winter wordt gespeeld. Des te meer reden om alles in huis te halen voor een geslaagd WK thuis op de bank. Werk dit boodschappenlijstje af en het zal je dit WK aan niets ontbreken. Je moet misschien wel alvast op zoek naar een extra bijbaantje. Al kan nummer 4 op onze lijst ook uitkomst bieden.. 

Een televisie van olifant(en) formaat

Dit WK geen zonnige terrassen waar je de wedstrijden kijkt en dus is het des te belangrijker om een leuk tv-toestelletje in huis te hebben. Nou kan je natuurlijk voor een degelijk Mediamarkt modelletje gaan maar je kunt ook kiezen voor het bescheiden kijkbuisje van het Britse bedrijf Titan Screens. 

Zij brachten namelijk een paar jaar terug de nog altijd grootste televisie ter wereld op de markt. Deze televisie heeft een doorsnede van bijna tien meter op de markt en dat is dus bijna zo groot als twee olifanten. Voor een luttele 1,25 miljoen euro (exclusief takelwagen) heb je het toestel al in huis. 

De ultieme chill sofa of stoel

Als je het WK vanaf de bank kijkt, dan wil je natuurlijk wel dat je al die uren doorbrengt op een beetje prettige sofa. 

Maar als je nou na aanschaf van de Titan TV nog een paar centen over hebt – en eens iets anders wilt dan het laatste IKEA model – dan kan je ook kiezen voor de Lockheed Lounge van de Australische designer Marc Newson. Deze bank werd in 2015 voor het vriendelijke sommetje van ruim 3,5 miljoen euro verkocht op een veiling. Of je ook lekker kunt wegzakken in deze sofa, dat vragen wij ons af.. 

Een goede fles bubbels

Het is de finale van het WK, de wedstrijd Nederland – Duitsland, het is minuut 93 en de stand is 1-1, Memphis Depay stormt op keeper Manuel Neuer af, maakt een schijnbeweging en laat de Duitse keeper in vertwijfeling achter, het is 2-1 voor Nederland! De wereldtitel is van ons! 

Dit wil je natuurlijk vieren met een goed glas bubbels, wereldkampioen worden we immers niet zo vaak (lees: nooit). Geen zin in de supermarkt prosecco? Overweeg dan eens een flesje Champagne Avenue Foch uit 2017. Ho-stop-ho! Ren nu niet gelijk naar de plaatselijke Gall & Gall want de kans is klein (lees: nul) dat je deze fles daar gaat vinden. 

Er is namelijk maar één exemplaar van deze fles en die werd onlangs door de Italiaanse broers Giovanni en Piero Buono gekocht voor slechts 2,5 miljoen euro. Dus wil je deze fles voor het WK nog van ze overnemen dan moet je vermoedelijk wel een paar tientjes extra bieden. 

Bookmaker om te wedden op het WK 2022

Het is een WK van unicums. Het is namelijk niet alleen het eerste winter WK, maar ook het eerste wereldkampioenschap voetbal waarbij je de keuze hebt uit meer dan tien verschillende bookmakers om te wedden op het WK. 

Vorige WK’s kon je ook al wedden op de wedstrijden alleen kon dit toen alleen via bookmaker TOTO. Nu de markt voor legale aanbieders van sportweddenschappen sinds oktober 2021 is geopend, kan je dit WK bij meer dan tien verschillende bookmakers terecht. Je kunt dus zelf bepalen welke bookmaker het beste bij jou past. Ga je voor de hoogste welkomstbonus? De hoogste odds of het grootste weddenschap aanbod? De keuze is dit WK 2022 groter dan ooit. 

Via bookmaker vergelijkingssites zoals mybookmakers.nl kan je alle bookmakers met elkaar vergelijken en zo bepalen waar je het beste kunt wedden op het WK.

Wie weet spaar je zo alvast (de achterpoot van) die ijzeren sofa, de olifanten TV (afstandsbediening) of (de kurk) van de fles Champagne bij elkaar. 

Lees ook:

Hoe heb jij het WK beleeft?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Misschien zeur ik maar een land wat de WK dmv omkoperij mag organiseren, 6500 bouwvakker die zijn omgekomen. Wanneer zegt de wereld eens nee tegen dit soort praktijken. De wereld voetbal organisatie, geleid door een aantal corrupte oude mannen, die alleen maar dollar tekens in hun ogen hebben. Allemaal toelaatbaar omdat wij ons bepaalde pleziertjes niet laten ontzeggen.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics