Selecteer een pagina

Doe’s Gek komt weer terug! De eerste, succesvolle editie van 2017 was met meer dan 10.000 bezoekers een denderend succes. Ook dit jaar worden kinderen weer uitgedaagd om te kijken, voelen, proeven, luisteren en vooral om lekker GEK te doen.

Voor wie is Doe’s Gek?

Doe’s Gek is een compleet dagje uit voor de hele familie. Het is vooral leuk voor basisschoolkinderen tussen de 4 en 12 jaar. Maar ook ouders kijken hun ogen uit. Is er nog een jonger broertje of zusje? Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Enthousiaste reacties:

 • Ronald (49): “De kinderen vonden het een geslaagde dag! Wij kijken nu al uit naar volgend jaar!”
 • Tamara (38): “Wij zijn zondag geweest. Was superleuk en gezellig. Zoonlief heeft zich uitstekend vermaakt in de game- en attractiehal en vriendlief vermaakte zich prima met het zoeken en verzamelen van losse LEGO-blokjes. Doe’s Gek volgend jaar weer?!”
 • Petra (63): “De kleinkinderen hebben enorm genoten.”

Ticketinformatie Doe’s Gek

Door enthousiaste reacties van Ronald, Tamara, Petra en velen anderen is de tweede editie van Doe’s Gek een feit. Tickets zijn vanaf september 2018 verkrijgbaar. Houd de facebookpagina goed in de gaten voor updates!

 • Online tickets: €12.50
 • Aan de kassa: €14.50 per persoon
 • Kinderen 0-3 jaar gratis

Locatie van Doe’s Gek

Doe’s Gek vindt plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Dit gigantische evenemententerrein wordt volledig omgetoverd tot een heus kinderparadijs! De locatie is goed bereikbaar. Zowel per auto, fiets als met het openbaar vervoer.

Rieteweg 4
8011 AB
Zwolle

PERSOONLIJKE FAVORIET: DE LEGO-HAL

Zijn jouw kinderen ook zo gek op LEGO? Reden genoeg om Doe’s Gek te bezoeken. Al gauw is je zoon of dochter bezig aan een bouwwerk, terwijl het bij jezelf ook begint te kriebelen… Zoveel soorten LEGO, zou je het nog steeds kunnen? Jong en oud laat fantasie de vrije loop. Wat kun je allemaal doen in de LEGO-hal?

 • Bouwwerken en verzamelingen bekijken en bewonderen;
 • Nieuwe en gebruikte LEGO aanschaffen (uiteraard tegen vriendelijke prijzen)
 • Losse legosteentjes kopen, in vele kleuren en soorten
 • Meebouwen aan de hoogste LEGO-toren van Nederland.
  Durf jij het laatste steentje te leggen…?
 • Ervaringen uitwisselen met elkaar en met leden van de LEGO-club

Een initiatief van “De Bouwsteen”

De Nederlandse LEGO-club “De Bouwsteen” is de drijvende kracht achter de LEGO-wereld op Doe’s Gek. Al sinds 1994 stellen de 700 leden van de LEGO-club dit populaire speelgoed tentoon aan het grote publiek. Tijdens Doe’s Gek vindt één van hun clubdagen plaats. Een ideaal moment om eens kennis te maken! Wil jij ook deel uitmaken van de grootste LEGO-club ter wereld? Je kunt ter plekke lid worden van de Bouwsteen of je aanmelden via de website www.debouwsteen.eu

MAAR ER IS VEEL EN VEEL MEER OP ‘DOE’S GEK’ TE DOEN!

De LEGO-hal is slechts één van de twaalf themawerelden van Doe’s Gek. Zo is er de Gamehal waar kinderen onbeperkt gave computerspellen kunnen spelen. Van een racespel tot Virtual Reality Games. Zelfs ouders laten zich verleiden om deze nieuwe technologie eens te proberen…

Verder nodigen de 30 hindernisbanen en springkussens jong en oud uit om actief mee te doen. Om vervolgens even bij te komen in de bioscoop, waar de hele dag door familiefilms worden gedraaid.

Live entertainment

Weer toe aan wat actie? Dans en zing mee tijdens de liveshows of volg een workshop van de Telekids Musical Show. Her en der lopen ook bekende YouTube-sterren rond, maar niet tegen je kinderen vertellen… Die willen nooit meer naar huis!

Liever een educatieve show? Tijdens de Dino Experience Live Show komen jouw kinderen alles te weten over het meest imposante dier allertijden: de dinosaurus. Niet schrikken, want er lopen zelfs dinosauriërs rond op het terrein van Doe’s Gek…

Overige attracties

Alles op Doe’s Gek is gratis. Het speelplezier, de shows, de meet & greet’s… Met je ticket kun je overal onbeperkt van genieten. Dus ook van de kermisattracties, skelterbanen, pannavoetbalkooien en het kindercircus. En het nieuwe constructiespeelgoed Twickto, bijna even verslavend als LEGO. Tot slot de bakkerij waar je koekjes, marshmallows en cupcakes leert bakken. Educatief én lekker, een win-winsituatie!

YOUTUBE STERREN, VLOGGERS EN MUSICALLY ARTIESTEN

Ben jij ook benieuwd waarom jouw kinderen urenlang spenderen aan YouTube en Musically? Ontdek het op Doe’s Gek. Diverse bekende YouTubesterren en Musically-artiesten zijn aanwezig. Je kinderen staan vast te popelen om hun internetidolen in het echt te ontmoeten. Dit is hun kans! Is het niet tijdens de workshop, dan wel tijdens de challenge of bij een Meet & Greet. Natuurlijk mag een handtekening en een selfie niet ontbreken.

Wie zijn er allemaal aanwezig?

We houden het nog even spannend, maar kunnen alvast een tipje van de sluier lichten. De kinderen zullen ze in ieder geval allemaal kennen, dat staat buiten kijf.

 • Waanzinnig populaire gamer
 • Eén van de bekendste Musically sterren
 • Entertainer waar je ‘u’ tegen zegt
 • Lifestyle vlogger

Kortom, Doe’s Gek is een heerlijk maf, gek en leuk evenement voor basisschoolkinderen én hun ouders. Het is hun dag, hun wereld, hun vakantie. Kom in de herfstvakantie naar Doe’s Gek om samen herinneringen te maken!

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics