Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Woonaccessoires > Herinnering van de vakantie aan de muur

Herinnering van de vakantie aan de muur

Het duurt niet lang meer voor de zomervakantie erop zit. Vele uitjes en vakanties zijn gemaakt, net zoals foto’s en herinneringen. Extra leuk om daar een herinnering van te maken die je aan de muur kunt hangen.

Herinneringen op Linnen

Voor het eerst een stapje in de zee gezet, een complete gezinsfoto van de vakantie of misschien ben je wel ten huwelijk gevraagd! Welke mooie herinnering je ook hebt, er zal er vast een zijn die het waard is om er wat mee te doen.
Bij Herinneringen Op Linnen zijn daar vele mogelijkheden voor. Zo kun je een foto laten inlijsten, een canvas bestellen en je kunt er zelfs een lampje van laten maken!

CusttomLamp®

Herinnering op Linnen custtomlamp

Het meest opvallend object in de webshop is toch wel de CusttomLamp®. Het is de eerste lamp je die je helemaal zelf kan ontwerpen! Gemaakt naar jouw wensen en passend bij jouw interieur. Leef je helemaal uit en maak de mooiste creaties. Hierbij hoef je niet alleen te denken aan foto’s, maar kun je ook met kleuren, afbeeldingen, patronen en letters een mooie herinnering in elkaar zetten. Zoals bijvoorbeeld het lampje op de foto. Hierdoor heb je gegarandeerd een unieke lamp. Erg leuk voor jezelf maar ook super origineel om cadeau te doen.

Last-minute cadeau

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je vergeten bent dat je vanavond nog op visite moet met cadeau. Mocht je iets unieks willen hebben dan kan Herinnering Op Linnen je ook helpen. Door even langs te komen wordt de bestelling ter plekke gemaakt en geniet jij van een kopje koffie of thee. Je kunt natuurlijk ook in tussentijd je felicitaties op een kaart schrijven zodat je daarna nog sneller klaar bent voor het feestje.

Heb jij al een canvas aan de muur hangen?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

8 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics