Thuisleven.com
Hands off my Chocolate

Hands off my Chocolate

Ik, als groot chocolade liefhebber mocht deze drie repen testen van Hands of my chocolate:

  1. Chrispy Cookie met Caramel & Seasalt in melk chocolade;
  2. Seriosly Dark, 85% cacao (hele pure chocolade);
  3. Caramel Macchiato, triple chocolate (puur, melk en witte chocolade).

Hands of my Chocolate

De verpakking ziet er duidelijk uit, je weet precies welke reep je in handen hebt. 100 gram per reep in makkelijk te breken rondjes, ideaal om uit te delen.

Caramel Macchiato, triple chocolate, is wel degelijk mijn favoriet, terwijl ik niet eens van koffie houd! Maar de fijne stukjes caramel en stukjes zout in combinatie met de chocolade is een grote verassing! Met daarbij dat vleugje koffie dat je overhoud is heel bijzonder! Dit kenmerkt de reep wel, ik houd ervan!

Dan de tweede, die ligt wel dicht bij de eerste reep maar toch vind ik de smaak van Chrispy Cookie met Caramel & Seasalt net even een fractie minder lekker dan Caramel Macchiato, triple chocolate. Ik vind dat je de chocolade niet heel erg goed proeft door de Cookies die er doorheen zitten. Daarintegen vinden mijn kids deze weer heerlijk. De combinatie van zeezout, chocolade en cookie vinden ze heerlijk. Omdat de reep makkelijk te breken is, deelt deze ook goed uit.

De laatste reep, Seriously Dark met 85% cacao, daar moet je van houden. Op zich vind ik pure chocolade ook prima te eten. Maar over deze chocolade kan ik kort zijn, dit is niets voor mij. Bitter en een lange nasmaak van de pure cacao. Ik heb maar een klein stukje geproefd, aangezien ik het echt niet lekker vond, gauw een slok water na gedronken om de smaak te neutraliseren. Nee, niets voor mij, ik ga daar iemand ander mee blij maken.

Conclusie over Hands of my chocolate repen

Conclusie: Mooi en makkelijk breekbare repen chocolade voor iemand die eens wat anders wil dan de standaard reep chocolade èn net ff iets extra’s wil.

Lees ook:

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics