Thuisleven.com
Haal dat relaxte vakantiegevoel naar je eigen woning
Thuisleven.com > Er op uit > Vakantie > Haal dat relaxte vakantiegevoel naar je eigen woning

Haal dat relaxte vakantiegevoel naar je eigen woning

Wanneer je op vakantie bent bezoek je vaak leuke plekjes waar je dan een fijn gevoel van krijgt. Zo zijn er een hoop mensen die vaak op vakantie gaan naar Ibiza, dat eiland heeft dan ook een hoop accessoires en een soort interieur die een bepaald gevoel met zich mee brengt. Veel mensen kiezen er dan ook voor om hun huis in een soort gelijke stijl in te richten omdat zij dit mooi vinden, maar ook omdat dit hen herinnert aan hun gevoel tijdens hun vakantie. Dat gevoel kan je dan ook op verschillende manieren meenemen naar jouw eigen woning. Wil je meer weten over hoe je kan zorgen voor hetzelfde gevoel als op vakantie in je eigen huis? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie.

Breng souvenirs mee naar Nederland

Als je gek bent op een bepaald land dan kan je dit gevoel mee naar huis nemen door natuurlijk wat souvenirs te kopen. Vaak denk je bij souvenirs aan iets van een magneet of een beeldje, maar dat kan natuurlijk ook nog veel meer zijn dan dat. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie lamp of een schilderij meenemen. De kans is groot dat deze niet in je koffer past, maar ook in het buitenland kan je een pakketje naar huis sturen, zorg er natuurlijk wel voor dat het op de juiste manier wordt ingepakt zodat je souvenir voor in huis wel heel aankomt.

Gebruik kenmerkende elementen van jouw favoriete vakantiebestemming

Als je naar een plek gaat waar heel erg kenmerkende dingen zijn, dan kan je deze natuurlijk ook overnemen in je huis, zonder dat andere misschien door zullen hebben waarom je hiervoor hebt gekozen. Stel dat je favoriete vakantiebestemming Bali is, hier slaap je elke nacht in bijna elk soort verblijf onder een klamboe. Dit fijne gevoel kan je dan gemakkelijk ook thuis creëren door een rechthoekige klamboe te kopen en door deze boven je bed te hangen. Zo wordt je elke ochtend en avond herinnert aan dat échte vakantiegevoel.

Neem gewoontes over die je hebt op vakantie

Het relaxte gevoel van vakantie zit natuurlijk niet alleen in spullen, maar ook in gewoontes. Als je een bepaalde routine of activiteit fijn vind om op vakantie te doen, probeer dat dan ook gewoon eens thuis! Pak wat vaker een boek of boek wat vaker een massage. Zo behoudt je dat relaxte gevoel.

Lees ook:

Waar krijg jij een vakantiegevoel van?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics