Thuisleven.com
Balan Wonderworld game
Thuisleven.com > Entertainment > Games (Nintendo, PC, Playstation, etc.) > Gratis demo BALAN WONDERWORLD nu verkrijgbaar

Gratis demo BALAN WONDERWORLD nu verkrijgbaar

Square Enix Ltd., heeft op 28 januari een gratis demo uitgebracht van BALAN WONDERWORLD™. De demo geeft een voorproefje op alle mogelijkheden en magie die spelers kunnen verwachten wanneer de game op 26 maart verschijnt. Door de demo te spelen kunnen spelers platformspecifieke bonuskostuums ontgrendelen die ze kunnen gebruiken als ze later de volledige game aanschaffen.

Bonuskostuums ontgrendelen

True Happiness is an Adventure-trailer

Daarnaast onthulde Square Enix de gloednieuwe True Happiness is an Adventure-trailer die een indruk geeft van de 80 in-game-kostuums en fantastische avonturen die spelers in de game kunnen verwachten. Bekijk hier de nieuwe trailer:

BALAN WONDERWORLD™ demo

De demo biedt toegang tot drie van de twaalf magische werelden in BALAN WONDERWORLD. Het heeft ook een lokale coöpstand voor twee spelers, zodat vrienden en familie met een druk op de knop van een tweede controller kunnen meedoen. Samenwerkend als Leo en Emma kunnen spelers Negati bestrijden, Balan’s Bout-mini-games spelen en Balan Statues verzamelen. Waarbij ze de vaardigheden van verschillende kostuums kunnen combineren om elke wonderlijke wereld te verkennen en toegang te krijgen tot nieuwe wegen die een enkele speler niet kan bereiken.
Om de BALAN WONDERWORLD-demo te vinden kunnen spelers naar “BALAN WONDERWORLD” zoeken in de winkels van de respectievelijke platformen: PlayStation®5/PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S/Xbox One en Steam®.

BALAN WONDERWORLD™ game

BALAN WONDERWORLD verschijnt op 26 maart 2021 voor PlayStation®5, PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam®. De game is hier te pre-orderen: Balanwonderworld.square-enix-games.com/. Fysieke exemplaren worden geleverd inclusief een verzamelbaar Balan Theatre-ticket, zolang de voorraad strekt.

Lees ook:

#BalanWonderworld

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics