Balan Wonderworld game
Thuisleven.com > Gadgets, Geeky en Games > Gratis demo BALAN WONDERWORLD nu verkrijgbaar

Gratis demo BALAN WONDERWORLD nu verkrijgbaar

Square Enix Ltd., heeft op 28 januari een gratis demo uitgebracht van BALAN WONDERWORLD™. De demo geeft een voorproefje op alle mogelijkheden en magie die spelers kunnen verwachten wanneer de game op 26 maart verschijnt. Door de demo te spelen kunnen spelers platformspecifieke bonuskostuums ontgrendelen die ze kunnen gebruiken als ze later de volledige game aanschaffen.

Bonuskostuums ontgrendelen

True Happiness is an Adventure-trailer

Daarnaast onthulde Square Enix de gloednieuwe True Happiness is an Adventure-trailer die een indruk geeft van de 80 in-game-kostuums en fantastische avonturen die spelers in de game kunnen verwachten. Bekijk hier de nieuwe trailer:

BALAN WONDERWORLD™ demo

De demo biedt toegang tot drie van de twaalf magische werelden in BALAN WONDERWORLD. Het heeft ook een lokale coöpstand voor twee spelers, zodat vrienden en familie met een druk op de knop van een tweede controller kunnen meedoen. Samenwerkend als Leo en Emma kunnen spelers Negati bestrijden, Balan’s Bout-mini-games spelen en Balan Statues verzamelen. Waarbij ze de vaardigheden van verschillende kostuums kunnen combineren om elke wonderlijke wereld te verkennen en toegang te krijgen tot nieuwe wegen die een enkele speler niet kan bereiken.
Om de BALAN WONDERWORLD-demo te vinden kunnen spelers naar “BALAN WONDERWORLD” zoeken in de winkels van de respectievelijke platformen: PlayStation®5/PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S/Xbox One en Steam®.

BALAN WONDERWORLD™ game

BALAN WONDERWORLD verschijnt op 26 maart 2021 voor PlayStation®5, PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam®. De game is hier te pre-orderen: Balanwonderworld.square-enix-games.com/. Fysieke exemplaren worden geleverd inclusief een verzamelbaar Balan Theatre-ticket, zolang de voorraad strekt.

  • De bonuskostuums worden aan de volledige game toegevoegd door de opgeslagen gegevens van de demo te lezen.
  • De bonuskostuums zijn ontgrendeld vanaf de releasedatum van de volledige game.
  • Op PlayStation®5/PlayStation®4/Nintendo Switch™/Xbox Series X|S/Xbox One, moet de volledige game gespeeld worden met hetzelfde account als waarmee de demo werd gedownload.
  • Om het bonuskostuum te krijgen, moeten de demo en de volledige game op hetzelfde platform gespeeld worden.
  • Bij de Steam®-versie komt het bonuskostuum beschikbaar door de volledige game te spelen op de pc waar opgeslagen gegevens van de demo op staan. Houd er rekening mee dat wanneer je de volledige game koopt zonder dat er opgeslagen gegevens van de demo present zijn, je de bonus niet kunt claimen.

Over BALAN WONDERWORLD

BALAN WONDERWORLD is een wonderbaarlijke action-platformergame die draait om het mysterieuze Balan-theater; de thuisbasis van een ondeugende maestro genaamd Balan. De sterren van de show kunnen zich hullen in een groot aantal karakteristieke kostuums die hen speciale vaardigheden laten gebruiken tijdens hun avonturen in het bizarre, denkbeeldige land Wonderworld. Hier worden herinneringen en gedachten uit de werkelijkheid gemengd met de dingen die mensen dierbaar zijn. Onze sterren kunnen in Wonderworld twaalf verschillende verhalen beleven, elk met hun eigen maffe ontwikkelingen. Spelers kunnen alle hoeken van deze doolhofachtige stages verkennen, tegen Negati vechten en verborgen minigames ontdekken, om het hart van elk ontroerend verhaal te bereiken.
In BALAN COMPANY hebben videogame-ontwikkelaars, beeldend kunstenaars en componisten zich verenigd om de beste verhalen te vertellen en spelers de ultieme platformervaring te bieden.
Lees meer over Neo: The World Ends with You’ en The Turing Test

#BalanWonderworld

 

 

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe