Thuisleven.com
NEO: THE WORLD ENDS WITH YOU
Thuisleven.com > Entertainment > Games (Nintendo, PC, Playstation, etc.) > ‘Neo: The World Ends with You’ aangekondigd voor PlayStation®4 en Nintendo Switch™

‘Neo: The World Ends with You’ aangekondigd voor PlayStation®4 en Nintendo Switch™

Hilversum, 23 november 2020 – SQUARE ENIX® heeft vandaag bekend gemaakt dat NEO: The World Ends with You® in de zomer van 2021 verschijnt. Het vervolg op de populaire action role-playing game The World Ends with You. Geschikt voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Nintendo Switch™-systeem.

Square Enix ontwikkelt nieuwe titel als vervolg op de action RPG ‘The World Ends with You’

NEO: The World Ends with You verplaatst spelers naar de straten van Shibuya, waar ze zullen deelnemen aan de “Reapers’ Game,” een game waarin op leven en dood gestreden wordt. Spelers moeten als Rindo het hart van Tokio verkennen. Om de mysteriën te ontrafelen achter de sinistere game, die ze onder dwang moeten spelen. Het moderne Shibuya is tot leven gewekt in een unieke, door strips geïnspireerde stijl. Spelers kunnen deze stad naar hartenlust verkennen. Ook kunnen ze samen met bondgenoten monsters verslaan in flitsende actiegevechten. En missies voltooien om hun lot in eigen handen te nemen.

Een nieuwe, vandaag onthulde trailer biedt een eerste blik op deze titel. Dat inclusief de hippe vormgeving, 3D-omgevingen, gameplay en gevechten, waarbij de oogstrelende art style wordt ondersteund door een knallende soundtrack.
NEO: The World Ends with You is momenteel in ontwikkeling voor de PlayStation®4 en Nintendo Switch en gepland voor een release in de zomer van 2021.

NEO: THE WORLD ENDS WITH YOU

Over Square Enix Ltd

Square Enix Ltd. ontwikkelt, publiceert, distribueert en licenseert entertainment van de merken SQUARE ENIX®, EIDOS® en TAITO® in Europa en andere PAL-regio’s als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. De Square Enix-bedrijvengroep heeft een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom opgebouwd, met onder andere: FINAL FANTASY® (waarvan wereldwijd meer dan 159 miljoen exemplaren zijn verkocht), DRAGON QUEST® (waarvan wereldwijd meer dan 82 miljoen exemplaren zijn verkocht) en TOMB RAIDER® (waarvan wereldwijd meer dan 81 miljoen exemplaren zijn verkocht) en het legendarische SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd. is een in Londen gevestigde volledige dochtermaatschappij van Square Enix Holdings Co., Ltd.

Meer informatie over Square Enix Ltd. is te vinden op Square-enix-games.com.

Lees ook:

Heb jij ‘The World Ends with You’ al eens gespeeld?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics