Thuisleven.com
Goedkoop speelgoed online bestellen? Marjo Speelgoed!
Thuisleven.com > Kinderen > Goedkoop speelgoed online bestellen? Marjo Speelgoed!

Goedkoop speelgoed online bestellen? Marjo Speelgoed!

De feestdagen staan weer voor de deur. Een gezellige, maar ook dure tijd. Ben je nog op zoek naar leuk, maar wel goedkoop speelgoed en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Geen probleem. Wij hebben leuk en betaalbaar speelgoed gevonden voor een scherpe prijs. In deze blog lichten we voordelig speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar uit. Lees snel verder!  

Waar kun je goedkoop speelgoed kopen?

Wat ga je je kindje dit jaar met de feestdagen geven? Het blijft ieder jaar een opgave om het perfecte cadeau te vinden. Het moet niet te duur zijn, maar wel kwalitatief, leuk, origineel en het liefst natuurlijk ook leerzaam. Waar vind je dat?
Bij Marjo Speelgoed! Marjo is een groothandel met goedkoop speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Het familiebedrijf staat bekend om kwalitatief en leerzaam speelgoed, maar wel voor een scherpe prijs. 

Goedkope kerstcadeautjes voor kinderen.

In de categorie cadeau speelgoed vind je een groot aanbod goedkoop speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar. Ook voordelige kinder cadeautjes voor de feestdagen shop je veilig en snel online bij Marjo.
Om je alvast wat inspiratie te geven, lichten we hieronder vijf toffe cadeau ideeën uit.

Tip 1: puzzel bal.

Deze puzzel bal tovert vast en zeker een grote glimlach op het gezicht van je kindje. Lukt het hem of haar om de ballen in het juiste rondje te plaatsen? Kijk toe hoe je wondertje steeds sneller de puzzel weet op te lossen.  

Puzzel bal Marjo Speelgoed

Tip 2: knikkerbaan.

Deze 50-delige knikkerbaan is de droom van ieder kind. Je kleintje kan zelf de ultieme knikkerbaan samenstellen met de diverse, kleurrijke onderdelen. Is de baan af? Dan moet deze natuurlijk wel getest worden! Welke knikker bereikt als eerste de finish? 

Knikkerbaan Marjo Speelgoed

Tip 3: magnetisch kleuren tekenbord XL.

Over leuk speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar gesproken. Dit magnetisch kleuren tekenbord is onmisbaar voor kleine creatievelingen. Met de handige schuif verwijder je tekeningen eenvoudig en kan je kindje snel aan de volgende beginnen. Maak samen een prachtig kunstwerk met de vier mooie kleuren!

Magnetisch Speelbord Marjo Speelgoed

Tip 4: puzzel met geluid.

Leer je kindje tijdens het puzzelen de verschillende geluiden van dieren en voertuigen met deze puzzel met geluid. Spelen en leren tegelijk, beter kan niet! Voor je het weet, doet je kindje alle geluiden zelf na. 

Puzzel met geluid Marjo Speelgoed

Tip 5: knijpzaklamp.

In het donker is deze vrolijke knijpzaklamp onmisbaar. Kies uit één van de drie schattige diertjes. Ze helpen je kleintje maar al te graag om wat licht in de duisternis te brengen.

Knijpkat Marjo Speelgoed

Goedkoop speelgoed online bestellen.

Wil je zeker weten dat de (kerst)cadeautjes voor de kinderen op tijd bezorgd worden? Bestel het snel en veilig online bij Marjo Speelgoed. Plaats je je bestelling vóór 13:00 uur, dan heb je het vaak de volgende dag al in huis. We wensen jullie alvast hele fijne feestdagen!

Lees ook:

Bron uitgelichte afbeelding: Unsplash

gastbloggerthuisleven

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics