Thuisleven.com
Goedkoper naar Vue Cinemas met een spaarprogramma
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Spaaracties > Spaaracties verlopen > Goedkoper naar Vue Cinemas met een spaarprogramma

Goedkoper naar Vue Cinemas met een spaarprogramma

Na een kerstvakantie vol griep maken we ons al bijna weer op voor de eerste schoolweek van het jaar. Maar niet voordat we nog eenmaal iets leuks gaan doen, al is het alleen maar om op school te kunnen vertellen in de kring. Ik besluit met de drie meisjes naar de bioscoop te gaan, lekker dichtbij en vol te houden voor deze uitziekende moeder. De allereerste drempel is welke film? Die moet aan één eis voldoen: ze moeten het alle drie leuk vinden. Eens zien welke films er draaien: Mees Kees is Alle Leeftijden, Vaiana 6+ en Sing 6+. Disney valt al af, veel te eng meestal en Mees Kees lijkt mij alleen leuk voor de oudste qua verhaallijn. Sing it is, al ziet een stukje van de trailer er wel eng uit met die bank-overvallende-gorilla’s. En in 2D want al dat gedoe met die brillen op-en-af.

Goedkoop naar de bioscoop

De eerste hindernis is genomen, nu maar eens kijken hoe ik dit voordelig aanpak. Want met zijn viertjes naar de bioscoop kost toch zonder pauzehapje al ruim 40 euro of niet? Wacht eens, hadden ze geen gezinsticket bij Vue bioscopen? Niet meer te vinden online, een kinderkaartje tot 11 jaar kost 6,50 euro zie ik nu. Dat scheelt al weer. Een combi-ticket met wat drinken, snoep en popcorn voor 9,95 euro is ook een optie. Via de Vue applicatie koop ik drie kinderkaartjes met uitgebreide betaalmogelijkheden. Jammer dat ik voor mezelf geen bioscoopbon meer heb liggen. Hieronder een aantal spaarprogramma’s:

Airmiles/ AH Miles

Het Airmiles programma is in 2022 veranderd en valt geheel onder AH Miles. De Vue Midweek Filmvoucher is geldig van maandag t/m donderdag. De Miles Only e-vouchers voor Vue zijn geldig t/m 30 juni 2022.
De 750 Air Miles + € 3,50 e-vouchers zijn geldig t/m 29 augustus 2022

Kassa of scannen

Een kwartier voor aanvang vertrekken we van huis, eindelijk weer buiten een frisse neus halen. We lopen de kassa voorbij, richting de medewerker met het scan-apparaat. De kinderkaartjes worden geschoten vanuit de app., maar voor de email van Eurosparen moet ik toch in de rij gaan staan bij de kassa’s. Oei, nu begint de tijd toch te dringen, wetende dat de kleuter overal eerst een plasje wil doen. Een medewerker komt mijn kant toegesneld, “Bent u de mevrouw van het Eurosparen-ticket?” Je zou toch denken dat ik niet de eerste was. Ik word terstond geholpen, mijn email wordt nagelezen en de streepjescode ingevoerd op de kassa. We kunnen richting de bioscoopzaal, tenminste, eerst nog even langs het toilet ….

Sing

De film ‘Sing’ blijkt een groot succes! Het is helemaal niet eng, we hebben gelachen, meegezongen en stiekem gedanst. De meisjes (en ik) hebben toch nog een leuke afsluiting van onze Kerstvakantie en we kunnen er vol goede moed weer tegen aan.

Vue Familieticket

Nb. tijdens het schrijven van dit blog lees ik tussen de ‘veelgestelde vragen’ dat een Familieticket bij de kassa van Vue bioscoop te koop is, helaas nog niet online te boeken, over de prijs wordt niet gerept. Ook Google helpt mij hier niet verder mee. Deze is te bestellen aan de kassa van Vue Cinema.

Lees ook:

Ga jij al goedkoper naar de bioscoop?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics