Met korting naar de bioscoop
Thuisleven.com > Spaaracties > Goedkoop naar de bioscoop met Eurosparen, Airmiles of …

Goedkoop naar de bioscoop met Eurosparen, Airmiles of …

Na een kerstvakantie vol griep maken we ons al bijna weer op voor de eerste schoolweek van het jaar. Maar niet voordat we nog eenmaal iets leuks gaan doen, al is het alleen maar om op school te kunnen vertellen in de kring. Ik besluit met de drie meisjes naar de bioscoop te gaan, lekker dichtbij en vol te houden voor deze uitziekende moeder. De allereerste drempel is welke film? Die moet aan één eis voldoen: ze moeten het alle drie leuk vinden. Eens zien welke films er draaien: Mees Kees is Alle Leeftijden, Vaiana 6+ en Sing 6+. Disney valt al af, veel te eng meestal en Mees Kees lijkt mij alleen leuk voor de oudste qua verhaallijn. Sing it is, al ziet een stukje van de trailer er wel eng uit met die bank-overvallende-gorilla’s. En in 2D want al dat gedoe met die brillen op-en-af.

Goedkoop naar de bioscoop

goedkoop naar de bioscoop (met korting)De eerste hindernis is genomen, nu maar eens kijken hoe ik dit voordelig aanpak. Want met zijn viertjes naar de bioscoop kost toch zonder pauzehapje al ruim 40 euro of niet? Wacht eens, hadden ze geen gezinsticket bij Vue bioscopen? Niet meer te vinden online, een kinderkaartje tot 11 jaar kost 6,50 euro zie ik nu. Dat scheelt al weer. Een combi-ticket met wat drinken, snoep en popcorn voor 9,95 euro is ook een optie. Via de Vue applicatie koop ik drie kinderkaartjes met uitgebreide betaalmogelijkheden. Jammer dat ik voor mezelf geen bioscoopbon meer heb liggen.

Spaarprogramma’s

Bij Airmiles zijn de e-vouchers zijn geldig voor één filmvoorstelling bij Vue Cinemas, van maandag t/m donderdag. Dan denk ik aan Eurosparen en neem snel een kijkje. Daarmee kan ik op zaterdag voor 7,40 euro (ma-di-wo-do vanaf 6,35 euro) naar de film. Lastig is de enige betaalmogelijkheid via Ideal, maar het lukt allemaal met wat hulp van een vriendin. En ik ontvang mijn ticket in mijn email-box. Wacht eens, dat is makkelijk, nu hoef ik alleen mijn telefoon maar mee te nemen en kunnen we zo doorlopen. Vier bioscoopkaartjes voor 27,50 euro.

Kassa of scannen?

Een kwartier voor aanvang vertrekken we van huis, eindelijk weer buiten een frisse neus halen. We lopen de kassa voorbij, richting de medewerker met het scan-apparaat. De kinderkaartjes worden geschoten vanuit de app., maar voor de email van Eurosparen moet ik toch in de rij gaan staan bij de kassa’s. Oei, nu begint de tijd toch te dringen, wetende dat de kleuter overal eerst een plasje wil doen. Een medewerker komt mijn kant toegesneld, “Bent u de mevrouw van het Eurosparen-ticket?” Je zou toch denken dat ik niet de eerste was. Ik word terstond geholpen, mijn email wordt nagelezen en de streepjescode ingevoerd op de kassa. We kunnen richting de bioscoopzaal, tenminste, eerst nog even langs het toilet ….

Ga  jij al goedkoop naar de bioscoop?

De film ‘Sing’ blijkt een groot succes! Het is helemaal niet eng, we hebben gelachen, meegezongen en stiekem gedanst. De meisjes (en ik) hebben toch nog een leuke afsluiting van onze Kerstvakantie en we kunnen er vol goede moed weer tegen aan.

Nb. tijdens het schrijven van dit blog lees ik tussen de ‘veelgestelde vragen’ dat een Familieticket bij de kassa van Vue bioscoop te koop is, helaas nog niet online te boeken, over de prijs wordt niet gerept. Ook Google helpt mij hier niet verder mee.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

9 reacties